V požaru v Središču ob Dravi umrla 84-letnica

V stanovanjski hiši v Središču ob Dravi je izbruhnil požar. Ogenj so gasilci že pogasili, v hiši pa našli mrtvo 84-letno žensko. Točen vzrok smrti še ni znan, vse pa kaže, da bi lahko umrla zaradi zadušitve z dimom.

požar

Ogenj so gasilci pogasili, preiskava pa še poteka. Slika je simbolična. (Foto: iStock)

V stanovanjski hiši v Središču ob Dravi je danes dopoldne izbruhnil požar. Ogenj so gasilci že pogasili. V hiši so našli mrtvo 84-letno žensko. Točen vzrok smrti še ni znan in bo ugotovljen s sodno obdukcijo, so sporočili s Policijske uprave Maribor. 

Ogenj popolnoma uničil kuhinjo in vzel življenje

Policisti so bili o požaru obveščeni malo po 11. uri. Po navedbah Uprave RS za zaščito in reševanje je zagorelo v kuhinji stanovanjske hiše na Štrigovski cesti. Požar se je nato razširil na sosednja prostora, kjer so našli mrtvo stanovalko. Gasilci predvidevajo, da je 84-letnica umrla zaradi zadušitve z dimom.

Točnejši odgovor bo dala kriminalistična preiskava, o kateri bo več javno znanega predvidoma v sredo. Ogled kraja požara bodo po navedbah Policijske uprave Maribor opravili mariborski kriminalisti v sodelovanju z ormoškimi policisti.

Ogenj, ki je popolnoma uničil kuhinjo, bližnji sobi pa poškodoval, so pogasili gasilci PGD Središče ob Dravi in PGD Obrež. 
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: