Pri Postojni 37-letni Avstrijec z osebnim vozilom trčil v zadnji del tovornjaka, sopotnica je umrla

Na avtocesti med Postojno in Razdrtim, na počivališču Studenec, se je zgodila prometna nesreča, v kateri je osebno vozilo trčilo v zadnji del priklopnika tovornega vozila. Sopotnica, 33-letna Nemka, je na kraju umrla, voznik in dva otroka, ki sta bila prav tako v avtu, pa so poškodovani.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Ob 1.08 je na avtocesti med Postojno in Razdrtim, na počivališču Studenec, osebno vozilo trčilo v zadnji del priklopnika tovornega vozila, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

"Ob 1.11 smo bili obveščeni, da je voznik osebnega avtomobila, 37-letni državljan Avstrije, na poti iz Ljubljane proti Kopru, na počivališču Studenec, zapeljal v desno na zelenico, ki ločuje avtocesto in počivališče," je pojasnila Anita Leskovec s Policijske uprave Koper. Po prvih podatkih je tam najprej trčil v obvestilno tablo za počivališče, zatem pa z desnim bokom v parkirano tovorno vozilo s priklopnikom.

Nesreča pri Postojni

37-letni Avstrijec je na počivališču Studenec z desnim bokom trčil v parkirano tovorno vozilo s priklopnikom. (Foto: PGD Postojna)

Na kraju je umrla sopotnica, 33-letna državljanka Nemčije. V vozilu sta bila še dva
otroka, 13-letni državljan Avstrije in dve leti star državljan Nemčije, ki sta  poškodovana. Reševalci NMP Postojna in Sežana so ponesrečence oskrbeli in prepeljali v UKC Ljubljana.

Gasilci PGD Postojna so zavarovali mesto nesreče, odklopili akumulator, pomagali reševalcem NMP pri oskrbi in razsvetljevali mesto nesreče.

 

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: