Črna kronika
Oglas

Revolucionarno odkritje: vaš celulit je le še preteklost

Ljubljana, 14. 11. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 4 min

Če bi naredili anketo in ženske povprašali o tem, kaj bi na sebi najraje spremenile, bi jih zagotovo kar lep odstotek odgovorilo, da bi imele manj celulita. Prav žalostno je namreč dejstvo, da veliko žensk tudi poletne vroče dneve preživi v daljših krilih in hlačah.

In to samo zaradi tega, da bi prikrile grdo resnico o pomarančasti koži na svojih problematičnih delih telesa. Izogibajo se tudi bazenom in plaži, saj jih ob misli, da bi se pokazale v kopalkah, dobesedno zamrzne kri. Je to sploh kakšno življenje?

Celuhit - 2
Celuhit - 2 FOTO: Celuhit

Sovražnik, zaradi katerega trpi kar 90 % žensk

Pravijo, da moraš sovražnika najprej dobro spoznati, šele potem se lahko z njim uspešno boriš. Zato je prav, da nekaj besed namenimo tudi vprašanju, kaj sploh je celulit in zakaj nastane. Celulit predstavljajo podkožne blazinice maščobe, ki začnejo potiskati skozi oslabljeno in neelastično vezivno tkivo, pri tem pa na površini kože ustvarijo videz luknjičave, pomarančaste kože. Nabiranje maščobe povzroči tudi motnje v cirkulaciji krvi in limfe, kar še poveča izraženost celulita.

>> Klikni tukaj in si oglej izdelek, ki je kar 92% uporabnicam odpravil celulit <<

Ste vedeli, da ženske v povprečju vsakih deset let izgubijo 2,2 kilograma mišičnega tkiva, pridobijo pa kar 6,8 kilogramov maščobe? Zato ni nič čudnega, da se delež celulita povečuje s starostjo: več maščobnih zalogic se nahaja pod kožo, bolj bodo pritiskale na šibko vezivno tkivo. Le-to lahko oslabi zaradi številnih dejavnikov: zamaščenosti, staranja in hormonov, pomanjkanja gibanja, nezadostne prekrvavitve, slabšega mišičnega tonusa in tako naprej.

Celuhit - 3
Celuhit - 3 FOTO: Celuhit

Je življenje brez celulita sploh možno?

Celulit ne izbira. Napade tako mlajše kot starejše, vitke in debele, tudi športnice in manekenke.

- Se z grdo in neprivlačno celulitno nadlogo spopadate tudi vi?

- Se sramujete svojega telesa?

- Ste siti vedno novih in pregrešno dragih proticelulitnih krem, ki vsebujejo veliko kemikalij? Krem, ki vaši koži pravzaprav škodujejo?

- Ste za obiskovanje kozmetičnih salonov zapravili že celo premoženje?

- Ste do zdaj izgubljali le čas in denar, nikakor pa ne celulita?

Celuhit - 4
Celuhit - 4 FOTO: Celuhit

Konec sramu zaradi celulita! Če mrzlično iščete načine, kako zmanjšati videz pomarančaste kože, potem imajo vaša stegna, boki in ritka veliko srečo! Obstaja namreč izdelek, ki vas v le 6 tednih znanstveno dokazano pripelje do osupljivega rezultata!

Še več – obstaja izdelek, za katerega je v raziskavi kar 77% uporabnic potrdilo, da jim je pomagal do zmanjšanja celulita na stegnih, bokih, kolenih in zadnjici v manj kot 28 dneh, 92% uporabnic pa je v isti raziskavi potrdilo, da se jim je celulit zmanjšal na območju bokov!

Predstavljamo vam revolucionarni gel CelluHit za brutalno razbijanje celulita

CelluHit je izdelek, ki preverjeno in znanstveno dokazano opravi s celulitom, še posebej dobra novica pa je ta, da deluje dobesedno “čez noč”. Gel deluje tako, da zmanjšuje celulit in celo obseg stegen, poleg tega pa pripomore tudi k lepši obliki telesa. Na neodvisnem in priznanem inštitutu Farcoderm, kjer so testirali delovanje tega izdelka, so ugotovili, da so se zadovoljne uporabnice gela CelluHit lahko pohvalile s kar 4 centimetre manjšim obsegom stegen. Ali povedano drugače: ob koncu testiranj je polovica njihove pomarančne kože dobesedno izpuhtela!

Celluhit
Celluhit FOTO: Celluhit

Skrivnost uničevanja celulita je prav v sestavi CelluHit gela

Vsebuje namreč učinkovit IS kompleks in ostale naravne sestavine, ki so bile raziskane in klinično preizkušene za uporabo v boju proti celulitu. IS kompleks sestavlja popolna kombinacija izoflavonov, izvlečkov alge Spirulina, kofeina in karnitina.

>> Klikni tukaj in si oglej izdelek, ki je kar 92% uporabnicam odpravil celulit <<

Sojini izoflavoni povečujejo proizvodnjo kolagena v dermisu. Rezultat je večja čvrstost kožnega tkiva, ki dobesedno onemogoči shranjevanje podkožnih maščob. Poleg tega pa spodbujajo razgradnjo in izgubo maščobnih oblog. Spirulina, kofein in karnitin so dodatne naravne sestavine z že dolgo znanimi shujševalnimi učinki.

Celuhit - 6
Celuhit - 6 FOTO: Celuhit

Adijo celulit, pozdravljeno zapeljivo telo!

Posebno učinkovitost CelluHit izdelka pa omogoča tudi unikatno pokajoče delovanje, ki dosega bistveno povečanje temperature v primerjavi z drugimi testiranimi anticelulitnimi formulami. Njegovo delovanje ob nanosu boste občutili takoj. Pokajoča tehnologija povečuje delovanje aktivnih sestavin izdelka CelluHit v povrhnjici v prvih minutah po nanosu.

CelluHit gel je sedaj na voljo tudi v Sloveniji, in sporočamo smo, da je Slovenke obnorela prav tako hitro, kot je obnorela ženske drugod po svetu. Več o izdelku si lahko preberete na uradni slovenski spletni strani www.CelluHit.si, kjer ga lahko tudi naročite oz. pokličete na telefon 031 401 302.

Enkrat za vselej premagajte trdovratni celulit in ponosno pokažite svojo lepo, svileno gladko kožo. Priporočamo vam, da preizkusite trenutni hit v svetu kozmetike - CelluHit!

Bralke 24ur.com pozor – na spletni strani CelluHit.si je v teku posebna akcija, v kateri boste za vsa naročila prejele brezplačno poštnino, za naročilo 2 gelov CelluHit pa kar 38% popust za oba izdelka! Pohitite, dokler je zaloga še na voljo!

Celuhit - 5
Celuhit - 5 FOTO: Celuhit

NAročnik oglasa je E-mesto.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni