Črna kronika

Slovenec v Istri do smrti zabodel 25-letnika

Poreč, 08. 07. 2012 16.04 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Na srečanju motoristov v hrvaški Istri se je slovenski državljan zapletel v prepir s 25-letnim Porečanom. Slovenec je 25-letnika zabodel v predel trebuha. Poškodbe so bile usodne. Porečan naj bi med zabavo ob morju z vodo poškropil Slovenca, kar naj bi vodilo v prepir.

Hrvaška policija
Hrvaška policija FOTO: Mup.hr

Srečanje motoristov iz kluba Indians v hrvaški Istri v Vabrigi se je končalo tragično. Kot poroča Glas Istre, je slovenski motorist do smrti zabodel 25-letnega Porečana. 25-letnik je zgodaj zjutraj v puljski bolnišnici poškodbam podlegel. Zanj sta bila usodna dva vboda z nožem v predel trebuha.

Po neuradnih informacijah naj bi Porečan s prijateljem sedel ob morju, kjer so se v družbi deklet zabavali in naokrog škropili z  vodo. Ob tem naj bi nekaj kapelj zmočilo tudi Slovenca in to naj bi bil vzrok za prepir. Po fizičnem in verbalnem obračunu naj bi slovenski motorist šel po nož in zabodel 25-letnika, nato pa pobegnil. Priče pravijo, da si je 25-letnik takoj po napadu rano spral v morju, kar je verjetno njegovo stanje še poslabšalo.

Člani kluba naj bi nemudoma organizirali iskalno akcijo in izsledili napadalca ter ga skupaj s še nekaj slovenskimi motoristi, člani klubov Fire Starters in El Diablo, ki so mu pomagali, predali policiji. Policija osumljence še zaslišuje.

25-letnika so v bolnišnico sprejeli okoli 1. ure zjutraj. Ker je izgubil ogromno krvi, je bil v kritičnem stanju. Nemudoma so ga operirali. Zgodaj zjutraj pa je poškodbam podlegel.

Na slovenskem veleposlaništvu v Zagrebu so potrdili incident. V zvezi s tem dogodkom je policija v Poreču pridržala pet slovenskih državljanov. Jutranji list pa poroča, da gre za 25-letnika iz Jesenic, 28-letnika iz Krškega, 31-letnika prav tako iz Jesenic, 27-letnika iz Hrastnika in 23-letnika iz Novega mesta.
 

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou