FOTO: Huda nesreča na štajerski avtocesti

Na avtocesti pri Slovenski Bistrici je umrl 53-letni delavec AMZS iz okolice Maribora. Med menjavanjem gume na odstavnem pasu ga je povozil tovornjak.

Na avtocesti na območju Slovenske Bistrice se je v smeri Celja popoldne zgodila tragična prometna nesreča. 24-letni moški iz Ljubljane je ob pomoči 53-letnega delavca AMZS na odstavnem pasu menjaval gumo na svojem avtomobilu, ko je mimo pripeljal voznik kamiona.

Tovornjak povozil delavca AMZS

(Foto: Jani Dolinšek)

Tovornjak se je zaletel v oba moška, 53-letnik je pri tem utrpel tako hude poškodbe, da je umrl. 24-letni moški iz Ljubljane pa je huje poškodovan.

Za osebnim vozilom 24-letnika iz Ljubljane, ki je zapeljal na odstavni pas in tam ustavil, je prav tako na odstavnem pasu parkiral voznik interventnega vozila Avto moto zveze Slovenije, ki ga je Ljubljančan poklical na pomoč pri popravilu avtomobila. V vozilo AMZS je zadel 22-letni voznik tovornega avtomobila iz Šmarja pri Jelšah, interventno vozilo pa je zadelo okvarjeni avtomobil Ljubljančana.

Tovornjak povozil delavca AMZS

(Foto: Jani Dolinšek)

Za 53-letnega upravljavca AMZS so bile poškodbe usodne, 24-letnik iz Ljubljane pa je bil huje poškodovan. Voznik tovornega avtomobila se je poškodoval lažje.

Na PU Maribor so povedali še, da nesreči ni botroval alkohol, voznik tovornjaka pa je vozil v skladu s predpisi.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 372
 
Alčoo13 07.09.2015 20:37:55
Ljudje! kaj bi mi brez tovornjakarjev? nič... kako bi prišla živila v trgovino, ki je vam blizu in vaše gorivo in vse... to kar delate šoferjem se mi ne zdi ravno pravično...
Več komentarjev