Star znanec policistov s pretežko nogo v naselju namesto 50 km/h, vozil 108 km/h

Gorenjski policisti so med poostrenim nadzorom odkrili voznika, ki je v naselju namesto 50 km/h, vozil 108 km/h. S ceste pa so "umaknili" tudi več pijanih voznikov.

Hitra vožnja

(Foto: iStock)

Gorenjski  policisti  so  med  vikendom  poostrili  nadzor v prometu, so sporočili s PU Kranj. In imeli so polne roke dela s prekrškarji. Ti niso uporabljali varnostnega pasu, vozili so z mobilnim telefonom na ušesu, na enem vozilu so bile nameščene registrske tablice, ki mu niso pripadale, nekaj voznikov je vozilo s pretežko nogo, par pa jih je pregloboko pogledalo v kozarec.

Tako so med drugim Retnjah  pri Tržiču ujeli voznika, ki je zelo prekoračil dovoljeno hitrost za vožnjo v naselju. Namesto 50 km/h je vozil 108  km/h.  Gre za voznika, ki so ga v  preteklosti  že  dvakrat obravnavali  zaradi  prehitre  vožnje,  v  tem  postopku  pa  so mu odvzeli vozniško  dovoljenje. Čaka ga tudi srečanje s sodnikom za prekrške.

 Poleg  hitrosti  so  gorenjski  policisti iz prometa preko vikenda izločili tudi  več  voznikov  pod  vplivom  alkohola.  Po tri so iz prometa izločili radovljiški (0.31, 0.68 in 0.70 mg/l alkohola) in kranjski policisti (0.38, 0.66 in 0.98 mg/l alkohola), enega pa še gorenjski prometni policisti (0,38mg/l). Policisti PU Kranj voznike pozivajo, naj za volan vedno sedejo le trezni.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 45
 
Kaslc 18.07.2017 08:47:15
polnenje malhe,pa praznih glav
Več komentarjev