Črna kronika

Ste ga videli?

Koper, 28. 09. 2012 09.19 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Družina pogreša Borisa Grebla, ki je sladkorni bolnik in ima gangreno na desni nogi. Odšel je od doma, s seboj pa ni vzel zdravil, prav tako ne posebne obutve, ki mu lajša hojo. Če ga vidite, pokličite policijo.

Boris Greblo
Boris Greblo FOTO: Policija

Borisa Grebla pogrešajo od srede, 26. septembra. Takrat je okoli 9.30 odšel od doma, da bi prevzel pošto. A od takrat ga svojci niso videli. Včeraj so njegovi domači na pomoč poklicali policijo in prijavili njegovo izginotje.

Je hud sladkorni bolnik in ima gangreno na desni nogi, s seboj pa ni vzel zdravil. Od junija letos kaže znake čustvene zaprtosti oziroma depresije in ni zapuščal doma, so sporočili policisti.

Doma je pustil GSM, potni list, zdravila in posebno obutev za desno nogo, zato najverjetneje šepa. Ko je odšel od doma, je hišo pustil odprto in odklenjeno.

Boris Greblo je rojen leta 1955, njegovo stalno prebivališče pa je v Izoli. Visok je 175 cm, srednje postave, kratkih sivih las, ima modre oči, otečeno desno nogo, ob odhodu je bil oblečen v črne platnene hlače.

Vse, ki bi ga kjer koli videli ali imeli druge koristne podatke, policisti prosijo, da nemudoma pokličejo najbližjo policijsko postajo ali 113.