Črna kronika

FOTO in VIDEO: Pred vrtcem pri Domžalah moril mojster borilnih veščin, z ženo sta se ločevala

Domžale, 19. 06. 2013 13.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
S.S./N.Š.
Komentarji
0

Pred vrtcem na Rodici pri Domžalah se je zgodila tragedija. Odjeknili so streli, dve osebi sta mrtvi. Podatki kažejo, da je šlo za umor in samomor. Na PU Ljubljana so poudarili, da otroci niso bili ogroženi.

Pred vrtcem na Rodici pri Domžalah se je okoli 13. ure zgodila tragedija. Odjeknili so streli, dve osebi sta mrtvi.

Kot so sporočili s PU Ljubljana, je 57-letni moški pred vrtcem pristopil do 38-letne ženske. Ta naj bi sicer v vrtcu delala kot kuharica, v času dogajanja pa naj bi pod nadstreškom vrtca iz kombija, v katerem naj bi bila še tretja oseba, zlagala umazano posodo.

Prišlo je do prepira, nato pa je moški s strelnim orožjem ustrelil žensko. Po dejanju je odšel v osebno vozilo, kjer si je prav tako s strelnim orožjem sodil sam.

Oba sta umrla na kraju dogodka, so še sporočili s policije, po do zdaj znanih podatkih pa gre za zakonca v ločitvenem postopku.

Po poročanju oddaje SVET je bil morilec mojster borilnih veščin, ki je na osnovni šoli Rodica treniral otroke. S karatejem se je ukvarjal 38 let, v svojem profilu na spletu pa je med svojimi znanji naštel borilne veščine, karate, tekmovalni karate, samoobrambo, udeleževal pa se je tudi strelskih tekmovanj s praktično vojaško in ostrostrelsko puško.

Zbiranje obvestil in preverjanje okoliščin, ki so bile povod tragičnega dogodka, se nadaljuje, prav tako se še vedno preverja status orožja.

Ženska naj bi bila sicer po nekaterih neuradnih informacijah že v preteklosti tarča moževih groženj, kar naj bi prijavila tudi policiji.

Na Policijski upravi Ljubljana so tudi poudarili, da otroci niso bili ogroženi in da se nikomur od otrok ni nič zgodilo. Otroci samega dogodka naj ne bi videli, saj naj bi večina spala, ker je bilo to ravno v času popoldanskega počitka. Njihovi starši so šokirani, hkrati pa presrečni, da otroci ne vedo ničesar o tragediji.

Da otroci niso bili ogroženi, so zatrdili tudi v vrtcu, pred katerim se je zgodila tragedija. Odločili so se tudi, da bo vrtec jutri odprl svoja vrata kot običajno.

Streljanje pred vrtcem
Streljanje pred vrtcem FOTO: Svet
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3