Črna kronika

V dveh delovnih nesrečah v gozdu umrli dve osebi

Radovljica, 01. 08. 2015 17.07 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V gozdu v bližini naselja Mlaka pri Begunjah se je zgodila delovna nesreča. Med podiranjem dreves je umrl 49-letni moški, so sporočili gorenjski policisti. Tuja krivda je izključena, so še dodali. Občan, ki ga je zadelo drevo, je umrl tudi v gozdu pri Rakitni.

Okoli 12. ure se je v gozdu v bližini naselja Mlaka pri Begunjah zgodila delovna nesreča s smrtnim izidom, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Gorski reševalci GRS Radovljica so truplo prenesli do ceste, kjer so ga predali pogrebni službi. Na kraju so bili tudi reševalci NMP Radovljica in Bled ter policisti.

Na PU Kranj so nam povedali, da je med podiranjem dreves umrl 49-letni moški. Tuja krivda je izključena, so še dodali.

Občan umrl tudi v gozdu pri Rakitni

Že okoli 11. ure pa se je občan smrtno ponesrečil v gozdu pri Rakitni. Na kraj so odšli reševalci ZD Vrhnika, gasilci PGD Rakitna in reševalci GRS Ljubljana, vendar občan, ki ga je zadelo drevo, ni več kazal znakov življenja, poroča Uprava RS za zaščito in reševanje.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.