Črna kronika

Umrla na letališču

Phoenix, 02. 10. 2007 08.58 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V celici za pridržanje na letališču je umrla 45-letna ženska, ki je bila na poti na zdravljenje odvisnosti.

Policija preiskuje dogodek, ki se je zgodil na letališču
Policija preiskuje dogodek, ki se je zgodil na letališču FOTO:

V Phoenixu v ameriški zvezni državi Arizoni so v ponedeljek zvečer opravili obdukcijo 45-letne ženske, ki je umrla v celici za pridržanje na letališču, kamor so jo z lisicami na rokah v petek vrgli letališki policisti. Carol Ann Gotbaum je v petek malce prepozno pridrvela na letališče in zamudila let, nakar je zagnala kraval. Policisti so jo obvladali, ji nadeli lisice in vrgli v celico ter jo tam pustili.

Kasneje so jo našli mrtvo. Obdukcija bo pokazala vzrok smrti, vendar pa policija sumi na to, da se je po nesreči sama zadavila. Roke je imela namreč vklenjene na hrbtu in jih je skušala spraviti predse, pri čemer naj bi se zapletla in zadavila. Gotbaumova naj bi bila na poti na zdravljenje odvisnosti in se je hudo razburila, ko je niso spustili na letalo, ki je bilo sicer še pri vratih. Poteka tudi preiskava, ki bo skušala dognati, zakaj so jo pustili samo v celici z vklenjenimi rokami na hrbtu.

SORODNI ČLANKI

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

oFca84@gmail.com
02. 10. 2007 18.35
Koga briga tak članek? Amerika, odvisnica.... Zelo zanimivo, ja.... A ste malo preleni, da bi se spravili raziskovat in material za objavo iskat na domačih tleh, aaaa? Sej prav! hehehe Kaj bo šele pozimi? Bomo brali novice iz Tasmanije, Sejšelov in Ugande? :))
ephor1
02. 10. 2007 16.44
igor.gojcic vprasanje: a s ti razmišljal, da bi postal kdaj policaj?? Al ne moreš bit??
Ramzess
02. 10. 2007 12.49
generalpostmail:"Ja itak! ko je poizkušala roke spraviti predse se je zapletla in zadavila! Pa to sploh ni mogoče. Če si kdo lahko predstavlja kako je to mogoče naj prosim napiše. Sicer se pa tu vidi koliko je vredno življenje - še za izgovor zakaj je do tega prišlo se jim ne ljubi potrudit!" Se strinjam, vklenjene ali zvezane roke spraviš naprej samo pod nogami in nikakor drugače. Preko glave, nemogoče, razen če ona lahko roke vrti za 360 stopinj. In res, po tem se lepo vidi koliko je vredno človeško življenje. Policajci so nekaj naredili narobe, zdaj pa lažejo in se zgovarjajo na tak način, da gre še otrokom na smeh. Človeške neumnost je res brezmejna. Upam vsaj, da patolog ni njihove sorte in bo njenim svojcem dal vsaj neko zadoščanje. Ob takem banalnem in skrajno nelogičnem izgovoru bi jih jaz kompletno obtožil uboja, kar je preveč je pa preveč. Kako naj še potem sploh zaupamo policajem, če jih v logiki in pameti prekašajo prvošolčki. Pa saj ni res.
srpko
02. 10. 2007 12.28
To se lahko zgodi samo pri amerih. Naš policisti so prijazni in bi ves čas skrebeli za nesrečno žensko. Ti ameri so ratal slab vzled že za vsako zadevo.
DarthRevan
02. 10. 2007 10.58
Or so it would have been, but they're still livin' in a cave. :D
SBP
02. 10. 2007 10.55
And the star-spangled banner in triumph shall wave :)
VanGogh
02. 10. 2007 10.44
land of the free, home of the brave....
generalpostmail@hotmail.com
02. 10. 2007 09.38
+1
Ja itak! ko je poizkušala roke spraviti predse se je zapletla in zadavila! Pa to sploh ni mogoče. Če si kdo lahko predstavlja kako je to mogoče naj prosim napiše. Sicer se pa tu vidi koliko je vredno življenje - še za izgovor zakaj je do tega prišlo se jim ne ljubi potrudit!