Črna kronika

Usoden zmenek

Saarbrücken, 15. 04. 2007 14.03 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Iskala je družbo, srečo in ljubezen, našla pa moškega, ki ji je na zelo krut način vzel življenje.

Heike je iskala ljubezen, našla pa smrt
Heike je iskala ljubezen, našla pa smrt FOTO:

Heike G. iz nemškega Wiesbadna je bila zelo osamljena. Ko ji je pred desetimi meseci umrl mož, se je odločila za selitev. Poiskala si je dom v Hessisch-Lichtenau in za sabo pustila družino in vse prijatelje.

Kmalu pa se je začela v mestu, v katerem ni poznala nikogar, dolgočasiti. Noči si je krajšala v klepetalnicah na internetu. Njeni sogovorniki so 41-letnico poznali pod vzdevkom 'susi08'. Na spletu je bila tudi črno-bela fotografija njenega hrbta, ki ga je krasila tetovaža, in v lisice vklenjenih rok. "Zakaj ljubezen boli? Zakaj moram hoditi po peklu čustev in želja?“ je večkrat zapisala.

Na njeno pisanje se je odzval 41-letni Frank iz Merzinga, ki je Heike zamolčal, da je poročen in da ima dva otroka. Začela se je vroča interneta romanca. "Daj mi ljubezen, ki jo tako zelo potrebujem. Na kolenih te rotim,“ ga je prosila Heike, ki je čez nekaj tednov poznanstva odpotovala k svojemu 'spletnemu ljubimcu'.

Policija pravi, da je Frank Heike ubil še isti dan. "Hudo sta se sprla. Verjetno je izvedela, da je poročen,“ je sporočila policija, ki je 41-letnico po devetih tednih intenzivnega iskanja našla razkosano v zamrzovalni skrinji njenega morilca. Frank je dejanje takoj priznal.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

cristal
16. 04. 2007 10.26
Zanimivo kako neumno se je skušal rešit trupla. Je ženo in otroka naslednjih devet tednov vodil v restavracije na kosilo, da žena ni ničesar potrebovala iz zamrzovalnika? In če je kaj iskala, se ji ni zdelo, da je bolj poln kot sicer?
paparoach@volja.net
16. 04. 2007 01.32
Bad ej, katera glupa zgodba ... Iščeš ljubezen, srečo in mir, dobiš pa budalizem in idiotizem in umor in ... Groza.
Romuel
15. 04. 2007 15.45
čudn tip, boga ženska
tadejstein@email.si
15. 04. 2007 14.25
umor, kot v kakem romanu...