Ustrelil nekdanjo ženo ter njenega brata in sestro

V bližini Osijeka je 57-letnik vstopil v družinsko hišo nekdanje žene in začel streljati. Ustrelil je ženinega brata in sestro, nekdanjo ženo pa huje poškodoval. Motiv naj bi bilo ljubosumje, saj ga je žena zapustila letos poleti. Pogosto naj bi se prepirala, do nje pa naj bi bil fizično nasilen.

Iz Hrvaške poročajo o tragičnem strelskem obračunu. V mestu Belišće blizu Osijeka sta v streljanju dve osebi umrli, ena oseba pa je huje poškodovana.

Po poročanju nekaterih hrvaških medijev je moški včeraj v večernih urah vstopil v hišo nekdanje žene, kjer je živela z bratom in sestro, ter začel streljati. Brat in sestra, stara 47 in 45, sta strelnim ranam podlegla, nekdanja žena pa je huje poškodovana. Med streljanjem sta bila v hiši dve najstnici, hčerki 45-letnice.

Po poročanju medijev je streljal 57-letni moški, ki so ga prijeli deset kilometrov od kraja zločina. Motiv naj bi bilo ljubosumje. Žena ga je namreč zapustila letos poleti in se vrnila v družinsko hišo k bratu in sestri. Sosedje pravijo, da sta se pogosto prepirala, mož pa naj bi bil do nje tudi fizično nasilen. Policija zločin še preiskuje.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
camuri 24.12.2012 14:50:22
To je se od vojne ostalo.
Več komentarjev