Črna kronika

FOTO: Vozilo povzročitelja nesreče, v kateri je umrl dojenček, na boku drselo do hiše

Laško, 27. 03. 2017 09.37 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

V prometni nesreči na območju Laškega, ki je terjala življenje petmesečnega dojenčka, štiri osebe pa so se poškodovale, je bilo trčenje tako silovito, da je povzročiteljevo vozilo obrnilo na bok. Voznik, ki je povzročil nesrečo, je hudo poškodovan, prav tako 20-letna sopotnica na zadnjem sedežu.

V silovitem trčenju je umrl dojenček.
V silovitem trčenju je umrl dojenček. FOTO: PGE Celje

Poročali smo že, da je v nesreči, ki se je zgodila v nedeljo okoli 16. ure, umrl petmesečni dojenček. 51-letni voznik osebnega vozila je peljal iz Celja proti Laškemu, ko je v neposredni bližini večstanovanjske hišo v Debru zapeljal čez neprekinjeno ločilno črto, torej na nasprotno stran ceste, v trenutku, ko je 21-letna voznica pravilno pripeljala iz smeri Laškega.

Vozili sta trčili tako silovito, je sporočila Milena Trbulin s PU Celje, da je voznico zavrtelo in odbilo v kovinsko ograjo, vozilo povzročitelja pa je obrnilo na bok in je zdrselo čez celotno vozišče do večstanovanjske hiše, kjer je obstalo na desnem boku. Voznica jo je na srečo odnesla z lažjimi poškodbami.   

Vozilo povzročitelja je obrnilo na bok.
Vozilo povzročitelja je obrnilo na bok. FOTO: PGE Celje

Je pa v nesreči umrl pet mesecev star otrok, hudo poškodovan je voznik, ki je povzročil prometno nesrečo, pa tudi 20-letna sopotnica na zadnjem sedežu. 22-letni sopotnik na sprednjem sedežu jo je odnesel z lažjimi poškodbami, prav tako je bil lažje poškodovan 21-letni sopotnik na zadnjem sedežu.

V nesreči so bile poškodovane štiri osebe.
V nesreči so bile poškodovane štiri osebe. FOTO: PGE Celje

V prometni nesreči je bilo udeleženo še tretje vozilo. In sicer je 35-letni voznik, ki je vozil za 21-letno voznico, naletel na odpadne dele vozil. Na srečo brez poškodb.

Letos je v prometnih nesrečah na območju Policijske uprave Celje umrlo že pet ljudi.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3