Črna kronika

54-letnega Ivana Hrasta še vedno pogrešajo

Nova Gorica, 06. 05. 2015 10.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min
Avtor
S.S./K.H.
Komentarji
0

V občini Kobarid poteka obsežna iskalna akcija za pogrešanim 54-letnim Ivanom Hrastom. Hkrati pa policisti javnost prosijo za pomoč in informacije o pogrešani osebi.

Več videovsebin
  • Iz 24UR ZVEČER: Kako poteka iskanje pogrešanega Ivana?
    01:36
    Iz 24UR ZVEČER: Kako poteka iskanje pogrešanega Ivana?
  • Iz 24UR ZVEČER: Številni domačini so se priključili iskalni akciji
    03:00
    Iz 24UR ZVEČER: Številni domačini so se priključili iskalni akciji
  • Iz 24UR ZVEČER: Pogrešane osebe v Sloveniji
    01:14
    Iz 24UR ZVEČER: Pogrešane osebe v Sloveniji
Pogrešani Ivan Hrast.
Pogrešani Ivan Hrast. FOTO: PU Nova Gorica

Na širšem območju Livka in zaselka Livške Ravne v občini Kobarid iščejo 54-letnega moškega, ki ga svojci pogrešajo od včeraj dopoldne. Ivan Hrast iz vasi Smast je včeraj dopoldne odšel v naselje Livek, okoli 14.30 pa so ob glavni cesti Livek in Livške Ravne našli njegov avtomobil. Po neuradnih informacijah so v njem našli tudi njegov mobilni telefon. Sorodniki in domačini so takoj sprožili iskalno akcijo, ki pa ni obrodila sadov, so sporočili iz Policijske uprave Nova Gorica.

Iskanju so se kaj kmalu pridružili tudi bovški policisti, gasilci, pripadniki zveze reševalnih psov in gorski reševalci - skupno je pri iskanju sodelovalo več kot 60 oseb. Prečesali so že okoli 30 hektarjev veliko območje med Livkom in Livškimi Ravnami, pri čemer so si pomagali tudi z reševalnimi psi, a pogrešanega še niso našli.

Hkrati pa javnost prosijo za pomoč in informacije o pogrešani osebi. Kot so sporočili iz PU Nova Gorica, je pogrešani visok 176 centimetrov, ima ovalen obraz in rjave oči ter sive, kratko postrižene lase. Nazadnje je bil oblečen v modre hlače iz jeansa, nosil je črno jakno (windstopper) in bil je obut v nizke športne copate. Pogrešani je včeraj zjutraj odšel v naselje Livek na Kobariškem, od takrat naprej pa se svojcem ni več oglasil.

Policija poziva vse morebitne priče, ki bi lahko nudile koristne informacije v zvezi s pogrešano osebo, da pokličejo policiste Policijske postaje Bovec (Dvor 44 a, 5230 Bovec, telefon: (05) 389 68 50, elektronski naslov: pp_bovec.pung@policija.si) ali se zglasijo na najbližji policijski postaji oz. pokličejo znano interventno številko policije 113 ali anonimni telefon policije 080 1200.

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.