Črna kronika

V meglenem jutru na Gorenjskem že dve prometni nesreči, povzročitelj ene odpeljal

Vrba / Nomenj / Kranj, 19. 09. 2018 08.42 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Ti.Š. / STA
Komentarji
9

Na gorenjskih cestah sta se zgodili dve prometni nesreči. Pri Vrbi se je prevrnil kombi, gorenjska avtocesta pa je bila zaradi odstranjevanja posledic nesreče v smeri Jesenic nekaj časa popolnoma zaprta. V drugi nesreči v Nomenju pa so bila udeležena tri vozila. Nesreča naj bi se zgodila zaradi prehitevanja neznanega voznika, ki je s kraja odpeljal.

Gorenjski policisti so v jutranjih urah obravnavali že dve prometni nesreči, kjer so udeleženci utrpeli telesne poškodbe.

Okoli 5.20 se je na gorenjski avtocesti pri Vrbi prevrnil kombi, so sporočili s Policijske uprave (PU) Kranj. Po prvih podatkih sta bili poškodovani dve osebi, več informacij pa zaenkrat še ni znanih.

Kombi se je prevrnil, poškodovani sta bili dve osebi.
Kombi se je prevrnil, poškodovani sta bili dve osebi. FOTO: PU Kranj

Zaradi odstranjevanja posledic nesreče je bila avtocesta v smeri Jesenic pri Vrbi nekaj časa popolnoma zaprta.

Tretje vozilo odpeljalo s kraja nesreče

Druga nesreča pa se je okoli 6.30 zgodila v kraju Nomenj na območju Bohinja. V nesreči so bila po prvih podatkih udeležena tri vozila. Trčila sta osebna avtomobila Kia ceed bele barve in Renault clio rdeče barve, tretje vozilo pa je v smeri proti Bledu odpeljalo s kraja nesreče.

Nesreča naj bi se zgodila zaradi prehitevanja neznanega voznika, ki je s kraja
odpeljal, so sporočili s PU Kranj.

Po prvih informacijah PU Kranj sta trčili dve vozili, tretje vozilo, ki naj bi prehitevalo in s tem povzročilo nesrečo, pa je odpeljalo s kraja nesreče v smeri proti Bledu.
Po prvih informacijah PU Kranj sta trčili dve vozili, tretje vozilo, ki naj bi prehitevalo in s tem povzročilo nesrečo, pa je odpeljalo s kraja nesreče v smeri proti Bledu. FOTO: PU Kranj

Policisti pozivajo priče nesreče oziroma vse, ki bi imeli podatke o tretjem udeleženem vozniku ali vozilu, naj se javijo policiji na interventno številko 113 ali anonimni telefon 080 1200.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (9)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Čriček mali
22. 09. 2018 11.06
+2
In kdo je kretenu dal izpit?
FIGEC
19. 09. 2018 21.22
-2
Čim sem videl naslov "V nesreči pri Šentilju umrl motorist" bi upal staviti, da bo soudeležena voznica. V avtomobilu seveda...
Ramzess
19. 09. 2018 16.16
-6
S kakšnim prehitevanjem pa, ni jasno, če je zgolj prehiteval, še za to ni kriv, kar sta druga zaštrikala sredi ceste.
masej
19. 09. 2018 18.28
+8
Kriv ali ne kriv moral bi počakati in povedati za kaj se gre, ne pa rep med noge in pobegniti.
Samo?lovek
19. 09. 2018 16.08
+15
Potrebna je mnogo bolj stroga zakonodaja za pridobitev vozniškega izpita! Po cestah nam vozijo ljudje, ki nikakor ne bi smeli biti za volanom. Ena je danes zapeljala z desne stranke na glavno medtem ko je gledala vame in prav videl sem, da ne ve, da imam prednost. Tako se dogaja, da nekateri vozniki moramo gledati in naprej in nazaj zaradi tistih, ki ne zmorejo niti naprej normalno! Izpit ne bi smelo biti tako lahko pridobiti! Niso vsi za volan! To se vidi v dnevni prometni konici, ko imate ljudi na cestah, ki ogrožajo sebe in druge.
FIGEC
19. 09. 2018 10.33
+52
Slovenska vozniška folklora: narediti kažin in potem nonšalantno odpeljati v sončni zahod. Če bodo ta tretjega voznika, povzročitelja dobili, ga je treba kaznovati tako, da si bo svojo brezbrižnost do odstalih, nič krivih, prekleto dobro zapomnil. Kanalija jedna!!! Še ena potrditev je to, kako hudirjevo pametno je v avtu imeti kamero ali dve, ki beležita zadnjo uro dogodkov okoli vozila. Če bi avti to imeli bi se dokopati do ta tretjega bila igrača. Rusi imajo vsi kamere, ker te zavarovalnica upošteva samo v primeru, če lahko dokažeš, da nisi nič kriv. Če ne te ne j3b3jo. Naši pa te oškodujejo itak vedno...
Apostol1
19. 09. 2018 10.57
+18
Se bi kar strinjal s teboj ni kaj ➕➕➕➕
zagor2
19. 09. 2018 13.46
+34
Ja, to je v Rusiji. Pr nas bi te pa kaznovali za neupravičeno snemanje zaradi varstva osebnih podatkov
Frigo
19. 09. 2018 10.18
+14