V prometni nesreči umrl otrok

45-letna voznica je peljala po lokalni cesti iz Dolnjega Jezera proti Cerknici, ko je z njene desne strani iz neprednostne makadamske ceste pripeljal otrok na kolesu. V nesreči se je kolesar tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Na spletnem portalu Uprave za zaščito in reševanje RS so zapisali, da se je okoli 15.30 v Cerknici zgodila prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla.

Kot je za 24ur.com povedala predstavnica ljubljanskih policistov Maja Ciperle Adlešič, sta bila v nesreči udeležena osebno vozilo in otrok na kolesu. Po do zdaj zbranih obvestilih in ogledu kraja nesreče so policisti ugotovili, da je 45-letna voznica vozila po lokalni cesti iz Dolnjega Jezera proti Cerknici, ko je z njene desne strani (iz smeri naselja Sinja Gorica) iz neprednostne makadamske ceste pripeljal otrok na kolesu. Ta se je v nesreči tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče.

Kraj sta si ogledali tudi dežurna preiskovalna sodnica in tožilka. Kot je še povedala Maja Ciperle Adlešič, policisti z zbiranjem obvestil nadaljujejo.

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo: