VIDEO: V silovitem trčenju avtobusa in voznika cisterne v Mehiki 24 mrtvih in devet ranjenih

V silovitem trčenju na avtocesti v Mehiki je umrlo 24 ljudi, devet je ranjenih. Nesreča se je zgodila, ko je voznik cisterne s 40.000 litri goriva zapeljal v nasproti vozeči avtobus na avtocesti na tihomorski obali. Ob trčenju je prišlo do eksplozije, žrtve pa so žive zgorele.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Mehika nesreča 1

Med trčenjem je prišlo do eksplozije, žrtve so žive zgorele. (Foto: ENEX)

Silovito trčenje cisterne, v kateri je bilo 40.000 litrov goriva, in avtobusa na avtocesti v Mehiki je terjalo 24 življenj, ranjenih pa je devet ljudi. Nesreča se je zgodila, ko je voznik cisterne zapeljal v nasproti vozeči avtobus, na katerem je bilo 36 potnikov. Ob trčenju je prišlo do eksplozije, žrtve pa so žive zgorele, so sporočile lokalne oblasti.

 

Poveljnik gasilcev Jorge Ostria je lokalnim medijem povedal, da se je nesreča zgodila okoli 18.30 po lokalnem času. Med smrtnimi žrtvami je tudi voznik cisterne, ki je iz še neznanega razloga zapeljal na nasprotni pas in trčil v avtobus, ki se je nesreči neuspešno skušal izogniti z zaviranjem.

Nekaj potnikom avtobusa je uspelo pobegniti pred ognjenimi zublji. Med njimi so bili tudi majhni otroci in se zdaj zdravijo v bolnišnici.

Na fotografiji, ki jo je na Twitterju objavila mehiška zvezna policija, je videti zgorele ostanke obeh velikih vozil ob robu dvopasovne avtoceste pod palmami.

Nesreča Mehika

Avtobus je najela družina, ki se je za velikonočne praznike peljala na morje. (Foto: ENEX)

Eden od preživelih je za spletno stran Aristegui Noticias povedal, da je avtobus najela družina, ki se je za velikonočne praznike peljala iz mesta Morelia v osrednjem delu države do obalnega mesta Lazaro Cardenase. Ostria je povedal, da je bilo na avtobusu 36 ljudi.

Nesreča se je zgodila na meji med zveznima državama Michoacan in Guerrero. Oblasti v Guerreru so povedale, da so trupla zgorela do te mere, da je bilo sprva težko ugotoviti njihovo število. Sprva so namreč poročali o 29 smrtnih žrtvah, nato pa so število žrtev znižali.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 3
Ddd Kkk 16.04.2017 22:46:50
ko v unmu filmu Brez povratka
Več komentarjev