Vlomil v bencinski servis in iz skladišča odnesel večjo količino cigaret

Policija išče neznanega storilca, ki je v zgodnjih urah vlomil v bencinski servis na območju Ajševice. Iz skladišča je odnesel večjo količino cigaret različnih blagovnih znamk. Višina škode še ni znana.

Novogoriški policisti obravnavajo vlom v bencinski servis na območju Ajševice. V zgodnjih jutranjih urah se je tam sprožil alarm, na kraj pa so takoj prišli policisti. Ugotovili so, da je nekdo vlomil v skladišče objekta in odtujil večjo količino cigaret različnih blagovnih znamk. Nato je s kraja pobegnil.

Višina škode, ki jo je vlomilec povzročil, bo znana po opravljeni inventuri.

Po koncu preiskave bodo policisti PP Nova Gorica podali kazensko ovadbo na pristojno državno tožilstvo v Novi Gorici.

Policisti in kriminalisti skušajo storilca kaznivega dejanja izslediti in prijeti. Zato vse morebitne priče vloma oziroma vse, ki bi lahko policiji nudili koristne informacije glede vloma, prosijo, da to sporočijo na Policijsko postajo Nova Gorica ali na najbližjo policijsko postajo. Informacije sprejemajo tudi na interventni številki policije 113 ali na anonimni telefon policije 080 12 00.

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 9
 
gasper111 22.04.2017 18:46:18
"nato je s kraja pobegnil", to je pa res podatek. A kakšen počaka ali kaj?
picolin 24.04.2017 13:13:46
pa tudi da bojo ovadbo poslali tožilstvu no nekaj takega . koga pa bodo ovadili če je storilec žbežu joj slo . organi za na smejat
Več komentarjev