Črna kronika

FOTO: 24-letnik naj bi z veliko hitrostjo trčil v steber ob cestninski postaji, vozilo je zagorelo, voznik umrl na kraju nesreče

Krško, 17. 01. 2016 07.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Na avtocesti pri Drnovem je v hudi prometni nesreči umrl 24-letnik. Trčil je v betonski steber ob cestninski postaji. Vozilo je odbilo na jekleno varovalno ograjo, kjer je zagorelo. Voznik je poškodbam podlegel na kraju nesreče.

Okoli 1. ure zjutraj se je na avtocesti pri Drnovem v občini Krško zgodila tragična prometna nesreča, v kateri je ena oseba umrla. 

Po prvih ugotovitvah in zbranih obvestilih policistov naj bi 24-letni voznik vozil osebni avtomobil znamke BMW po avtocesti iz smeri Ljubljane proti Obrežju, je pojasnila tiskovna predstavnica PU Novo mesto Alenka Drenik.

Voznik naj bi z veliko hitrostjo z vozilom trčil v betonski steber ob cestninski postaji. Vozilo je odbilo na jekleno varovalno ograjo, kjer je zagorelo. Voznik je umrl na kraju nesreče.

Požar se je razširil tudi na objekt cestninske postaje. Gasilci PGE Krško so kraj zavarovali. Na kraj dogodka so prišli reševalci NMP iz ZD Krško in Brežice, piše Uprava RS za zaščito in reševanje. 

Policisti Postaje prometne policije Novo mesto okoliščine prometne nesreče še preiskujejo. O nesreči sta bila obveščena preiskovalni sodnik in okrožni državni tožilec. O ugotovitvah bodo policisti po zaključeni preiskavi seznanili pristojno tožilstvo, pojasnjuje Drenikova.


 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.