VIDEO: Z avtobusom v hišo, potniki nepoškodovani

Voznik avtobusa je zaradi slabega počutja v Škofljici trčil v hišo. V tistem trenutku je bilo na avtobusu med 20 in 25 potnikov, ki pa se v trčenju po podatkih policije niso poškodovali. Nastalo je za več tisoč evrov škode.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Na Škofljici se je zgodila nenavadna prometna nesreča, v kateri na srečo ni bil nihče poškodovan. Voznik avtobusa, na katerem je bilo med 20 in 25 potnikov, je zaradi slabega počutja trčil v hišo. Nastalo je za več tisoč evrov škode.

Nesreča se je zgodila, ko je voznik avtobusa domnevno zaradi slabega počutja poskušal zapeljati na avtobusno postajališče v Škofljici, a je pri tem zapeljal skrajno desno in trčil v hišo v bližini postajališča. Voznika so z reševalnim vozilom odpeljali v klinični center.
 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 8
 
BŠK 21.03.2017 10:08:22
In kaj se temu vsemu čudite? Vedeti je treba, da so vozniki pogosto preobremenjeni, saj vozijo izmenično vsako progo in se menjujejo na 4ure, drugače pa delajo celi dan 12ur preko agencije Adecco in ostalih posrednikov. Znanec mi je povedal, da je danes vozil 4ure linijo 7, potem 22, sledi 5ka, jutri pa ima 3G in 9, itn... Skratka celi dan voziš izmenjajoče in od dneva nimaš praktično nič, saj je zadeva enaka kot pri taksistih in ostalih prevoznikih. Še dobro, da nikomur ni nič!
Več komentarjev