Črna kronika

Začelo se je na vratih

Celje, 10. 10. 2007 17.08 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pretep pred celjskim klubom Escape se, kot vse kaže, le ni začel na parkirišču pred lokalom, ampak je izbruhnil že na zgornjem izhodu.

Obračunavanja v in pred diskotekami ob koncih tedna postajajo tradicionalna. Pred dnevi je bil eden izmed prepirov, ki se je končal z vsesplošnim obračunavanjem, tudi v Celju, dogodek pa se kljub vsemu ni dogajal le pred lokalom.

Predstavnica za odnose z javnostmi omenjenega kluba Vesna Kodrič je pred dnevi za 24ur.com povedala, da se je pretep dogajal le zunaj, v klubu pa je bil popoln mir.

Danes smo uspeli na telefon priklicati tudi enega izmed udeležencev, ki pa je dejal, da se je vse začelo na vhodu v lokal, potem pa so se zadeve preselile na parkirišče. "Gremo dol, gremo dol," je menda glasno odmevalo še pravi, torej se zadeve niso zgodile na izhodu in se nadaljevale na parkirišču, pač pa se je po pričanju osebe, ki želi ostati neimenovana, zgodilo na samem izhodu iz kluba. Ob tem je treba poudariti, da je preiskovalni sodnik po zaslišanju odredil, da udeleženca izpustijo iz  pripora, ki je bil na 48-urnem pridržanju.

Pretep se je iz zgornjega vhoda kluba preselil tudi na parkirišče.
Pretep se je iz zgornjega vhoda kluba preselil tudi na parkirišče. FOTO: Kanal A

Na podlagi do sedaj zbranih podatkov, je bila enemu od vpletenih odvzeta prostost in je bil zaradi suma storitve kaznivega dejanja – hude telesne poškodbe in nasilništva - s kazensko ovadbo že priveden k preiskovalnemu sodniku, ki po zaslišanju zanj ni odredil pripora.

SORODNI ČLANKI

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

hobbes
11. 10. 2007 12.17
+1
zagovorniki človeških pravic bi morali zavarovati integriteto žrtve in ne nasilneža
xes
11. 10. 2007 10.43
+1
Sicer sem oster nasprotnik policijskega nasilja amapk se moram v tem primeru strinjati s komentarji tukaj... edino "zdravilo" za te nasilniske budale je, da se jim jih lepo nalozi do te mere, da se bodo naslednjic bali dvigniti roko nad nekoga. Gorece zagovornike clovekovih pravic, ki zmeraj pozdvignejo glas, ko je treba zascitit kaksno barabo pa bi lepo poslal do starsev tega mrtvega fanta pa naj jim kvasijo nekaj o tem kako ima policija prevec pooblastil, ce se upajo!
velx@email.si
11. 10. 2007 06.46
+1
ka cefuri niso vedno cefuri krivi daj poglejte mal ka se dogaja okrog sej sami vet ce mas mal predovg jezik jih dobis itak itak a si cefur al pa ne . Policija je pre mila . Vedno govorite cefur to cefur ono ni vazno ka si vsi smo iz istega testa.
bonsai9@email.si
11. 10. 2007 04.53
+1
"V naših časih smo to delal drgač". Točno Stane. In pogrešamo te. Nikol ni bilo toliko nasilja in "človekovih pravic", in cvikal smo enodnevnih zaporov. Ampak svaka ti čast, počutili smo se pa varno.
indefinable.motiv@gmail.com
10. 10. 2007 23.34
+1
Ja bi bilo lepo, če bi policija te nasilneže lepo po "starem načinu" vzela v red. Sam pol bi pa spet poslušali komentraje, kako so nasilni in tisit ki bi jih dobli bi jokali pred kamero, kako so jih čist po nedolžnem dobli, da on pač niso nič krivi. Ma težko je v teh časih rečt, kako bi se bilo treba teh stvari lotit. Vsekakor pa bi morala država malo razmislit o tem kako lepo se godi barabam v naši državi. Samo vprašanje , če ima kdo interes temu naredit konec!?
civitasstain@gmail.com
10. 10. 2007 23.24
+1
Policija bi morala bolj uporabljat pendrehe, pa bi bil red tako kot v jugoslaviji. To zdaj ni več demokracija, ampak diktatura band, ki prejemajo državno socialno podporro.
maktub
10. 10. 2007 22.56
damirg ... grow up
kaja.20@email.si
10. 10. 2007 21.56
-1
damirg ti pa svoje komentarje raje govor svoji ženi če jo sploh imaš!!!! Pa če bi si ji sploh upal!!
damirg@email.si
10. 10. 2007 21.16
pac folk je vedno bl potrebn, zensk je pa vedno vec debelih, in pol se ravsajo za tiste lepe ki so se ostale...
coyoteugly82@gmail.com
10. 10. 2007 19.18
+1
V času Juge se take stvari niso dogajale tako pogosto. Policija je priletela, zlamala, nabasala v marico, vprašanja pa so postavljali kasneje. Ne rečem, da tudi nedolžnio niso dobili po nepotrebnem, samo dobili so pa tudi vsi tisti, ki so delali sranja. Danes pa je stvar čisto drugačna in Policija ne reagira preprosto iz razloga, ker jih je strah. Ko pa se en hipi malo napije ali zafiksa, pa ga sredi Ljubljane z uporabo posebnih prijemov, obvladuje 7 policajev, ker je tisti revež res velika grožnja za okolico. Poserjem se jaz na tako Policijo.
lutka82@email.si
10. 10. 2007 19.12
+1
"jakaraja" zakaj ti ne gres red i mir drzat pred escape-kaj pa ves mogoce se te bo cefurska drhal bala,samo hmmm kaj ti bo pa siptarska drhal naredila to pa ne vem hahahahaaaa
grega83@mail386.com
10. 10. 2007 18.11
+1
zgleda, bo treba zakone naredit ko v Ameriki, oziroma kazni....
jakaraja@yahoo.com
10. 10. 2007 17.25
+1
spet sodnik ni odredil pripora??? tipočno, najprej mora seveda koga ubiti, da se naše sodsvo mogoče šele zgane. escape je pa tako ali tako leglo čefurske drhali in so non-stop štale. naša vrla policija pa seveda nič...