Črna kronika

Zaradi neprilagojene hitrosti zapeljal čez tire, v avto je nato trčil vlak

Gornje Brezovo, 27. 02. 2017 12.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

25-letni voznik je v noči s petka na soboto zaradi neprilagojene hitrosti izgubil oblast nad vozilom in zapeljal čez železniške tire ter obstal v jarku. V avtomobil je nato trčil vlak, a je povzročitelj že pred tem zapustil vozilo. Policisti so ugotovili, da je vozil brez veljavnega vozniškega dovoljenja.

S Policijske uprave Novo mesto so sporočili,da so bili v noči s petka na soboto obveščeni o vozniku, ki naj bi z avtomobilom obstal na železniških tirih, v vozilo je nato trčil še vlak. 

Sevniški policisti so ugotovili, da je 25-letni voznik zaradi vožnje z neprilagojeno hitrostjo izgubil oblast nad vozilom, zapeljal čez železniške tire in z vozilom obstal v jarku. Povzročitelj je nepoškodovan zapustil kraj nesreče, nato pa je iz smeri Dobove proti Sevnici pripeljal vlak in z desnim delom oplazil zadnji del avtomobila. 

Vlak, v katerem ni bilo potnikov, je z vožnjo nadaljeval, promet na tem delu proge pa je bil oviran do 4. ure zjutraj, ko so odstranili poškodovani avtomobil. 

Policisti so ugotovili, da povzročitelj nesreče nima veljavnega vozniškega dovoljenja. Po zaključku preiskave bodo z ugotovitvami seznanili pristojno tožilstvo. 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

mentorhercul
28. 02. 2017 00.44
A to se dogaja v Sevnici, ali okolici saj je vseeno, boste prišli na slab glas!
Ramzess
27. 02. 2017 17.17
-2
Verjetno na tire, ne čez njih, potem se vlak ne bi zaletel vanj, pa tudi sicer kako mu ob preveliki hitrosti ni uspelo ubežati vlaku.
Worldy
27. 02. 2017 18.51