Zaradi prekratke razdalje 59-letnik trčil v vozilo pred seboj, v nesreči se je poškodoval dojenček

V bližini Vojnika se je zgodila prometna nesreča, v kateri je bil huje poškodovan dojenček. Nesreča se je zgodila, ko je voznik v blagem levem ovinku zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v avtomobil pred seboj. V slednjem je bil na zadnjem sedežu pravilno nameščen otroški sedež, v katerem je bil petmesečni otrok. Otrok je utrpel hude poškodbe.

V sredo se je na območju Vranskega okoli 12.30 ure zgodila prometna nesreča s hudimi telesnimi poškodbami, so sporočili iz Policijske uprave Celje. 59-letni voznik je vozil iz smeri Vojnika proti Frankolovem, ko je v blagem levem ovinku izven naselja Vojnik zaradi vožnje s prekratko varnostno razdaljo trčil v osebno vozilo pred seboj. 

59-letni voznik je s sprednjim desnim delom vozila trčil v zadnji del vozila, ki ga je vozil 36-letni voznik. V vozilu 36-letnika je bil zadaj levo v otroškem sedežu pravilno nameščen in pripet manj kot pet mesecev star otrok. Dojenček je bil v trčenju hudo poškodovan. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 65
 
Heretik1 13.01.2018 16:29:00
Ni bil vzrok varnostna razdalja, pač pa prepočasna vožnja sprednjega avta! Bo pa za drugič vedel, da se prometa ne sme ovirati s prepočasno vožnjo! Sam si je kriv!
Več komentarjev