Dan najlepših sanj

Dan najlepših sanj – čas je za božična presenečenja

Ljubljana, 23. 12. 2017 09.36 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Tik pred božičnim večerom, 23. decembra, bo na sporedu zadnja letošnja oddaja Dan najlepših sanj. Praznično razpoložen Peter Poles se bo od gledalcev v okrašenem studiu poslovil v velikem slogu. Izpolnil bo tako rojstnodnevno kot tudi skrito in življensko željo, ne bo pa pozabil tudi na sto božično-novoletnih želja. Vsega skupaj bodo izpolnili rekordnih 105 želja.

Tik pred božičnim večerom, 23. decembra, bo na sporedu zadnja letošnja oddaja Dan najlepših sanj. Praznično razpoložen Peter Poles se bo od gledalcev v okrašenem studiu poslovil v velikem slogu. Izpolnil bo tako rojstnodnevno kot tudi skrito in življenjsko željo, ne bo pa pozabil tudi na sto božično-novoletnih želja. Vsega skupaj bodo izpolnili rekordnih 105 želja.

Olga Fekonja bo dobila sanjsko darilo za svoj 40. rojstni dan. Odkar pomni, obožuje glasbo in raskav glas slovenskega pevca Mirana Rudana. Na svoji zabavi, ki jo načrtuje za okrogli rojstni dan, si najbolj želi, da bi zapel prav on. Želja je tako močna, da je z njim stopila v stik, a je na žalost ugotovila, da je uresničitev njenih sanj zanjo prevelik finančni zalogaj. Razplet presenečenja na Perovi zofi bo za Olgo popolnoma nepričakovan.

Olga je za svoj 40. rojstni dan dobila sanjsko darilo –zapel ji je Miran Rudan.
Olga je za svoj 40. rojstni dan dobila sanjsko darilo –zapel ji je Miran Rudan. FOTO: Miro Majcen
Tjaša in Dario so starši osemletne deklice Lane, ki je edina v Sloveniji z redko gensko boleznijo hiperekpleksijo. Lana je prikovana na invalidski voziček in s terapijami bi imela možnost, da bo nekoč morda shodila. Ker so terapije velik finančni zalogaj, starši pa shajajo le z eno plačo, o zdravljenju Lane za zdaj le sanjajo. Da bi jim olajšali vsakodnevne težave in jim pričarali Dan najlepših sanj, bomo v naslednji oddaji izpolnili dve njihovi življenjski želji.
Starši invalidne Lane so dobili neverjetno darilo.
Starši invalidne Lane so dobili neverjetno darilo. FOTO: Miro Majcen
79-letna Vladimira Škof iz Metlike je ženska z velikim srcem. Sama je že več kot 50 let humanitarno dejavna in skrbi za druge, predvsem za otroke iz socialno nespodbudnega okolja. Sama ostaja izredno skromna, saj ji v življenju največ pomeni, da se nekdo, ki je nekoč potreboval pomoč, postavi na noge. Njeno dobro delo pa so opazili ne le sokrajani in naša oddaja, ampak celo predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.
Njeno delo je pohvalil tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor.
Njeno delo je pohvalil tudi predsednik Republike Slovenije Borut Pahor. FOTO: Miro Majcen
In ker si tudi na PRO PLUSU želimo, da bi se najbolj skrite božično-novoletne želje uresničile otrokom, smo prek decembrske akcije Trije zimski botri izpolnili 100 njihovih želja.  

PRIJAVITE ŽELJO ŠE DANES!

Dan najlepših sanj, pasica
Dan najlepših sanj, pasica FOTO:
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

proofreader
23. 12. 2017 13.15
+5
hotchilipoper
23. 12. 2017 13.08
+9
Danes je pahor dočakal dan najlepših sanj,ko ga bodo potrdili za predsednika,in zbralo se je ogromno ljudi,okrog 100 penzijonerjev,in nekaj njihovih vnučkov.
mastaflash
23. 12. 2017 11.07
+1
ježšna kok smo fest..od ljudi za ljudi..bemo je to neki lepga, toplga, neki kar res pogreje srcka in dvigne cukr.. #patetikivsiskup
Ata_Smrk
23. 12. 2017 10.25
+4
pa ne že spet Pahor!!!!