Dan najlepših sanj

Ekipi Dan najlepših sanj se obeta lonec bograča

Velenje, 21. 11. 2018 11.09 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Angelica Raner pravi, da je bilo darilo za njen 70. rojstni dan nepozabno. Njeni najdražji so jo skupaj z ekipo Dan najlepših sanj po petih letih poslali v njeno ljubo Prekmurje. Iz hvaležnosti jih želi povabiti na bograč, če ne bodo mogli priti, pa bo lonec prinesla kar na POP TV.

Angelica Raner ni niti najmanj pričakovala, da bo v studiu Dan najlepših sanj dobila nepozabno darilo za svoj 70. rojstni dan. Njeni najdražji so namreč veliko presenečenje prav dobro skrivali. Angelica: "To so naredili v taki tajnosti, in ker sem bila v toplicah, jim je to vse prav prišlo, že zaradi fotografij, da so lahko brskali po stanovanju (smeh). Hčera je res takšna, da če si nekaj zada, to izpelje." Krog tajnih sodelavcev je bil seveda precej širši. Angelica: "Še sosedje so me na pico povabili, samo da je hčerka ta čas kovček  pripravila."

Angelica bo darilo za svoj 70. rojstni dan ohranila v lepem spominu.
Angelica bo darilo za svoj 70. rojstni dan ohranila v lepem spominu. FOTO: Miro Majcen

Angelica je namreč iz studia Dan najlepših sanj v odlični družbi svojih dolgoletnih prijateljic, Marije, Micke in Pavle, odpotovala naravnost v Prekmurje. Angelica: "Zelo dobra vožnja je bila, peli smo do Prekmurja, pa pogovarjali smo se in smejali, češ kako je bilo v oddaji, ker njim je bilo to tudi nekaj zanimivega. Saj veste, človek ne vidi vsak dan kamer in vsega tega." Zaradi dobre družbe tudi vožnja ni bila tako naporna. Angelica: "Potem kar malo pozabiš na bolečine."

V Prekmurju je bila pred petimi leti, pa še to zelo na hitro, zato je bil nenaden obisk zanjo res lepo presenečenje. Angelica: "Res sem tako zelo navezana na Prekmurje, res mi je tako zelo pri srcu. Že samo, če prekmursko registracijo v Ljubljani vidim, imam solzne oči. Zame je nepozabno tole darilo. Prekrasno je bilo. Res sem uživala."

Ne kavica, bograč za vso ekipo!
Ne kavica, bograč za vso ekipo! FOTO: Miro Majcen

Obiski so kar deževali. Angelica: "Smo se toliko nasmejale. Pa spominjale smo se za nazaj, kako je bilo v otroštvu." Pravi, da so pri toliko obiskih povsem pozabili narediti kakšno fotografijo, zato bodo spomini zapisani v srcih, tako kot se ji je v srce zapisala ekipa oddaje Dan najlepših sanj. Angelica: "Zelo, zelo so mi bili všeč vsi. Prav prisrčno jih pozdravljam in se jim zahvaljujem. Jaz bi jih tako rada nagradila. Prav z veseljem bi jih povabila na bograč. Sem že rekla, da ga bom kar tja prinesla v enem velikem loncu (smeh), en velik pisker bom prinesla na POP TV. Res so bili prisrčni, zelo so bili prijazni, vse jih lepo pozdravljam in se jim od srca zahvaljujem. Hvala vam."

Tudi vi lahko osrečite svoje najbližje. Pošljite nam njihove najbolj srčne želje.

Dan najlepših sanj
Dan najlepših sanj FOTO:
  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pozitivno
21. 11. 2018 22.18
+2