Dan najlepših sanj

Znova bodo tekle solze - čaka nas čustveno snidenje matere s sinom

Ljubljana, 18. 11. 2017 08.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dan najlepših sanj je oddaja, v kateri gledalcem izpolnjujemo najbolj goreče, izvirne in skrite želje. Tokrat nas v oddaji čaka čustveno snidenje matere s sinom ter nove izpolnjene skrite želje.

V nocojšnji oddaji Dan najlepših sanj bo na zelo zanimiv način Franko svoji ženi Nerini povedal, da bo prav ona tista, ki bo v soboto sedla na zofo poleg Petra Polesa. Nerina, ki je zaradi multiple skleroze na invalidskem vozičku, bo kmalu izvedela kaj vse ji je s pomočjo ekipe oddaje Dan najlepših sanj njen mož pripravil.

Nerini je mož s pomočjo oddaje pripravil lepo darilo.
Nerini je mož s pomočjo oddaje pripravil lepo darilo. FOTO: Miro Majcen

Mlada mamica samohranilka Lea, je v svoji šefici Marinki našla drugo mamo. Marinka ji je brezpogojno stala ob strani, ko je prestajala najhujše obdobje v svojem življenju. Lea ji želi pred vsemi pokazati kako hvaležna ji je za vse in ji hkrati izpolniti njeno skrito željo.

Lea sodelavki pripravila res lepo presenečenje.
Lea sodelavki pripravila res lepo presenečenje. FOTO: Miro Majcen

Na koncu oddaje pa bomo priča čustvenemu združevanju matere in sina, ki ju jih je predolgih 18 let . Pred 22 leti si je Sue v Sloveniji ustvarila družino in povila sinčka Gala. A pri Galovih še ne dopolnjenih petih letih se je bila primorana vrniti na Tajsko. Po res nesrečnem spletu okoliščin in ne po svoji krivdi je s sinom je izgubila praktično vse stike.

Srčno snidenje po 18 letih.
Srčno snidenje po 18 letih. FOTO: Miro Majcen

Poskrbite za paket robčkov - nocoj, na POP TV, ob 20. uri.

Poznate koga, ki je za svojim sorodnikom ali prijateljem izgubili vsako sled? In bi jih radi znova združili? Bi radi spravo z nekom, ki ga niste nikoli zares pozabili? Poznate koga, ki bi si želel spoznati svetovno zvezdo? Bi se radi komu izpovedali, zahvalili in polepšali dan? Si predstavljate, da nekomu uresničite nepozabno doživetje? Želja pa je lahko seveda tudi vaša.

PRIJAVITE ŽELJO ŠE DANES!

DNS pasica, vabilo, vstopnice
DNS pasica, vabilo, vstopnice FOTO:

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

graf
20. 11. 2017 11.29
čeprav je fant vso svojo mladost vedel da ima mamo , je 18 letna odsotnost preprosto predolga da bi se ohranil pristen odnos med materjo in sinom ...in ob včerajšnem snidenju se je to zelo videlo !
Saso Jovanov
19. 11. 2017 20.54
+1
ibrahimovic je igral zadnjih 15 minut 😂
devlon
18. 11. 2017 13.21
+3
videti je bolj, kot da jo bi on najraje utopil v zlici..
Ramzess
18. 11. 2017 11.36
+3
Očitno je bilo treba tudi že takrat spoštovati zakone, država pa jih izvaja. Na koncu temu rečejo nesrečne okoliščine. To je le eno možno ozadje, saj resnice zgodbe tako ne poznamo.