VIDEO in FOTO: Tokrat je bil tarča Peter Poles

50. oddaja priljubljene oddaje Dan najlepših sanj

Ekipa oddaje Dan najlepših sanj obeležuje posebni jubilej: v soboto nam bodo postregli že s 50. oddajo. Ustvarjalci oddaje, ki iz tedna v teden skrbijo za ganljiva snidenja dolgo izgubljenih sorodnikov, ter pomagajo, da v še tako temne življenjske zgodbe posije nekaj upanja, so na ta dosežek zelo ponosni in se polni energije podajajo novim uresničitvam želj naproti.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Fotogalerija (5)

  • Dan najlepših sanj
  • 50. oddaja Dan najlepših sanj - 1
  • 50. oddaja Dan najlepših sanj - 3
  • 50. oddaja Dan najlepših sanj - 5
  • 50. oddaja Dan najlepših sanj

Priljubljena oddaja Dan najlepših sanj, v kateri se uresničijo tudi najbolj divje sanje, obeležuje posebni jubilej. V soboto nam bodo postregli že s 50. oddajo. In čeprav izpolnjujejo želje drugim, so se tokrat pustili presenetiti sami. Ob tej priložnosti so namreč dobili posebno torto. Čeprav je ustvarjalcem na čelu z voditeljem Petrom Polesom v največjo čast to, da drugim uresničujejo skrite želje, so bili tudi torte zelo veseli.

Pretekle oddaje Dan najlepših sanj si lahko pogledate na VOYO.

Ustvarjalci oddaje, ki iz tedna v teden skrbijo za ganljiva snidenja dolgo izgubljenih sorodnikov in prijateljev, ter pomagajo, da v še tako temne življenjske zgodbe posije nekaj upanja, so na ta dosežek zelo ponosni. A ne počivajo na lovorikah, po kratkem slavju in sladkanju s torto se polni energije podajajo naprej v akcijo. Tako bodo še naprej vneto skrbeli za nepozabne trenutke, in kdo ve, mogoče naslednjo željo uresničijo prav vam!

Prijavite željo še danes!

50. oddaja bo na sporedu to soboto ob 20. uri na POP TV. 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 1
Več komentarjev