Dan najlepših sanj

Za solze in smeh bodo poskrbeli pevsko, morsko in dinamitno presenečenje

Ljubljana, 04. 11. 2017 09.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

V sedmi oddaji Dan najlepših sanj bodo na zofo zraven Petra Polesa sedli navihana gospa Mateja, ki ji bo hči uresničila dolgoletno željo, mladi Matic, ki ga bo presenetilo njegovo dekle, in vsestranska Erna, ki bo v studiu ugotovila, da je bila v domači dnevni sobi na avdiciji za muzikal.

Navihana Mateja Korez, ki pogosto rada naplahta svoje bližnje, je morala v studiu poprijeti za mikrofon.
Navihana Mateja Korez, ki pogosto rada naplahta svoje bližnje, je morala v studiu poprijeti za mikrofon. FOTO: Miro Majcen

Vedno navihana gospa Mateja Korez, ki se zelo pošali in preseneti svoje domače in prijatelje, bo prva tarča sedme oddaje Dan najlepših sanj. Tokrat ji bo njena hči Ingrid vrnila milo za drago, saj je ustvarjalcem oddaje pisala, da bi svoji mami rada uresničila dolgoletno željo. Mateja je namreč dolgoletna oboževalka pevca Jasmina Stavrosa in najbolj si želi, da bi ga enkrat spoznala in da bi zapel le njej.

Ima oddaja Dan najlepših sanj novega snemalca ali je to le krinka?
Ima oddaja Dan najlepših sanj novega snemalca ali je to le krinka? FOTO: Miro Majcen

Prav tako pa ima dolgoletno željo Matic iz Strahovice pri Kamniku, ki ga je njegovo dekle naplahtalo, naj si pride oddajo ogledat, da ji izpolni željo za njen rojstni dan. Toda velika želja se bo izpolnila Maticu! Ker se je že od mladih nog boril s hudo skoliozo in kifrozo, ima pri svojih rosnih 24 letih za sabo že težko operacijo hrbtenice. Kot velik borec je uspešno prestal zelo tvegano operacijo, v času okrevanja pa je našel veliko strast v preučevanju in občudovanju morskih akvarijev. Ekipa oddaje Dan najlepših sanj mu bo pomagala izpolniti gorečo željo, da bo imel košček morja vedno doma v svoji sobi.

Matic je velik poznavalec morskega življa in košček morja bo odslej imel tudi doma.
Matic je velik poznavalec morskega življa in košček morja bo odslej imel tudi doma. FOTO: Miro Majcen


Nepozabno presenečenje pa bo doživela tudi vsestranska in aktivna Erna Wojčicki Germovšek iz Bovca. Je vzgojiteljica, skavtinja, pevka v cerkvenem zboru, povezovalka dogodkov, ustanoviteljica podporne skupine za samopomoč staršem zasvojenih otrok, režiserka gledaliških predstav, predvsem pa strastna ljubiteljica gledališča in amaterska igralka, zato nič čudnega, da je tudi njena največja želja povezana prav z igranjem. V oddaji jo bodo presenetile znane Alenka Godec, Damjana Golavšek in Simona Vodopivec, ki nastopajo pod umetniškim imenom Dinamitke. S čim, pa si lahko ogledate v oddaji Dan najlepših sanj.

Energična gospa Erna se lepo zlije z Dinamitkami.
Energična gospa Erna se lepo zlije z Dinamitkami. FOTO: Miro Majcen

 

Poznate koga, ki je za svojim sorodnikom ali prijateljem izgubili vsako sled? In bi jih radi znova združili? Bi radi spravo z nekom, ki ga niste nikoli zares pozabili? Poznate koga, ki bi si želel spoznati svetovno zvezdo? Bi se radi komu izpovedali, zahvalili in polepšali dan? Si predstavljate, da nekomu uresničite nepozabno doživetje? Želja pa je lahko seveda tudi vaša.

PRIJAVITE ŽELJO ŠE DANES!

DNS pasica, vabilo, vstopnice
DNS pasica, vabilo, vstopnice FOTO:

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

pop greznica
04. 11. 2017 17.47
+2
Jaz si želim Pamelo iz baywatcha