Golf

FOTO: Na Bledu zbrali blizu 30 tisočakov

Bled, 30. 06. 2012 14.24 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Slovenski hokejist NHL moštva Los Angeles Kings je na Bledu drugo leto zapored zbral številne slovenske pomembneže, ki so zaigrali na dobrodelnem golfskem turnirju. Zbrana sredstva - po zadnjih podatkih gre za več kot 30 tisoč evrov - bodo namenili Zvezi prijateljev mladine Jesenice in mladim članom ŠD Hrušica.

Dobrodelnega turnirja na Bledu se je udeležila tudi naša medijska hiša, ki je donirala sredstva Zvezi prijateljev mladine Jesenice in mladim članom ŠD Hrušica. Dobili smo enega od podpisanih Anžetovih dresov, ki bo krasil prostore športnega uredništva POP TV.
Dobrodelnega turnirja na Bledu se je udeležila tudi naša medijska hiša, ki je donirala sredstva Zvezi prijateljev mladine Jesenice in mladim članom ŠD Hrušica. Dobili smo enega od podpisanih Anžetovih dresov, ki bo krasil prostore športnega uredništva POP TV. FOTO: POP TV
Hokejski zvezdnik NHL moštva Los Angeles Kings Anže Kopitar je na 2. Anze`s Eleven Charity Golf turnir, ki ga organizira skupaj z Zavarovalnico Triglav, povabil številne slovenske pomembneže in predstavnike športne elite. Drugega dogodka, ki postaja tradicionalen na blejskem golfišču, pa se je udeležil tudi Kopitarjev soigralec Justin Williams.

"Veseli me, da smo znova naredili nekaj dobrega za naše najmlajše. S skupino Anze's Eleven in Zavarovalnico Triglav nam namreč ni vseeno, kakšna bo naša skupna prihodnost. Korak za korakom, kot je bil tudi današnji dobrodelni turnir v golfu, skrbimo za večje zavedanje pomena aktivnega športnega udejstvovanja, zdravega življenja, pozitivne energije in družbene odgovornosti. Z osvojitvijo Stanleyjevega pokala so se mi uresničile otroške sanje. Zakaj ne bi tudi mladim prižgali iskrico veselja in jim omogočili nepozabno doživetje v naravi," je povedal Kopitar.

Zbrana sredstva bodo namenili Zvezi prijateljev mladine Jesenice in mladim članom ŠD Hrušica. Takoj po prireditvi organizatorji še niso vedeli, koliko sredstev so zbrali, s približno oceno 30.000 evrov pa so že presegli lanski izkupiček. Zmagovalci so bili na koncu vsi, še posebej pa so se na drugem dobrodelnem turnirja Anžeta Kopitarja na Bledu izkazali Miha Studen, Stane Bolha, Gregor Ušeničnik in Mitja Eržen.

Anže Kopitar je nastopil v ekipi z Matjažem Rakovcem, Blažem Pesjakom in Gregorjem Benčino.
Anže Kopitar je nastopil v ekipi z Matjažem Rakovcem, Blažem Pesjakom in Gregorjem Benčino. FOTO: Damjan Žibert

Izidi (bruto):

1. Miha Studen, Mitja Eržen, Gregor Ušeničnik, Stane Bolha 63

izidi (neto):

1. Gašper Kopitar, David Špiler, Miha Mermal, Janez Grilec 51
2. Dejan Košir, Marko Štirn, Gašper Bolhar, Igor Magdič 54
3. Anže Kopitar, Matjaž Rakovec, Blaž Pesjak, Gregor Benčina 56

Najdaljši udarec (m) - Marko Štirn 269 m
Najdaljši udarec (ž) - Mateja Vodiškar 172 m
Najbližje zastavici (m) - Iztok Kraševec 169 cm
Najbližje zastavici (ž) - Kelly Williams 300 cm

SORODNI ČLANKI

  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou
  • Kou Kou