Znanost in tehnologija
Oglas

20 let IR IMAGE: Skuhano je!

Kamnik, 23. 05. 2016 13.38 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

V četrtek, 19. maja, je komunikacijska agencija IR IMAGE d.o.o. iz Kamnika pripravila prijeten dogodek, poln mamljivih vonjav.

Na Druženju na travniku, kot so ga poimenovali, je več kot sto povabljenih uživalo v improvizacijskih vragolijah skupine Iglu, vrhunski pojedini s pridihom domačnosti izpod rok chefa Primoža Repnika in ob glasbeni spremljavi enkratnega tria Sprukci, ki ga sestavljata oče Marjan in hči Melisa, ob tej priložnosti se jima je pridružil še bratranec Rok.

IR IMAGE - 2
IR IMAGE - 2 FOTO: IR IMAGE

Da se nekaj kuha, so v komunikacijski agenciji napovedovali že s simpatičnimi novoletnimi darili. In sinoči so tudi skuhali odličen dogodek, s katerim so obeležili 20 let uspešnega delovanja in sodelovanja s svojimi naročniki. Zbrane goste je najprej pozdravil Marjan Šarec, župan občine Kamnik. »20 let je doba, ko že lahko govorimo, da je podjetje doseglo tradicijo. Nedvomno je IR IMAGE prepoznavno podjetje na svojem področju tako lokalno kot tudi širše. Mlada ekipa, mlada energija, inovativne ideje, so elementi, ki podjetju dajejo vsak dan nov zagon. Iskrene čestitke ob obletnici in naj se v mestu komunikacij "dobro kuha" še naprej!« je ekipi zaželel kamniški župan.

IR IMAGE - 4
IR IMAGE - 4 FOTO: IR IMAGE

Direktor Matjaž Viriant se je zahvalil strankam in tudi zaposlenim ter dodal: »Ponosni smo, da smo lahko del vaših uspešnih zgodb. Prav iz vsake se naučimo kaj novega, pridobimo nove izkušnje, uporabimo sveže ideje, predvsem pa si želimo dolgoročnega sodelovanja in tukaj se skriva ključ do uspeha. Vašega oz. vaših kupcev in našega. Na kratko povedano, naš posel je eno samo ZGODBARJENJE. In radi zgodbarimo: energično, pogumno in strastno.«

IR IMAGE - 3
IR IMAGE - 3 FOTO: IR IMAGE

»Danes smo se zbrali na tem travniku zato, da slavimo, ker smo zdržali, ker si upamo in ker verjamemo v tisto, kar počnemo, kar smo kuhali 20 let. Slavimo 20 let trdega dela in uresničevanja sanj, 20 let vzponov in spustov, 20 let smeha in radosti, solz in vsega lepega. Resnično hvala vsem, ki ste kreirali vse te dogodke skupaj z nama. Vsak pusti svoj pečat, eni pridejo zato, da ti samo odprejo oči, drugi zato, da se od njih kaj naučiš, spet tretji pa zato, da ti pomagajo stopiti korak naprej in stopničko višje,« pa je povedal izvršni direktor Igor Viriant.

IR IMAGE - 1
IR IMAGE - 1 FOTO: IR IMAGE

Povabljeni – več kot sto se jih je zbralo v idiličnem okolju travnika pri Repniku v Kamniku – so se najprej nasmejali vragolijam in improvizacijam skupine Iglu. Izvirna pogostitev pa je "zakurila" skoraj vse – v sodelovanju z Gostilno Repnik in chefom Primožem Repnikom so v komunikacijski agenciji pripravili čisto pravo ognjišče, ob katerem so kuhali, se družili in zabavali. Brbončice so razvajali s Firštovim golažom, eno izmed jedi Okusov Kamnika, ki je povezana z zgodovino teh krajev: leta 1564 je nadvojvoda Karel II. po lovu v Kamniški Bistrici – gozdovi v Kamniški Bistrici so bili v teh časih namreč pomembno lovišče deželnih vladarjev in knezov – na firštovi (knežji) mizi pojedel divjačinski golaž. Po krompirju iz žerjavice s skuto in zelišči je bilo vzdušje še bolj domače, ko pa je chef v ogromni ponvi spekel še šmorn, je bil dan popoln.

IR IMAGE - 6
IR IMAGE - 6 FOTO: IR IMAGE

Prijeten kulinaričen dogodek je izpolnil, kar so obljubljali – dišalo je nepopisno in skuhano je bilo odlično. Naj bo tako še naslednjih 20 let!

IR IMAGE - 3
IR IMAGE - 3 FOTO: IR IMAGE
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3