Gospodarstvo
Oglas

Čudežna dežela za otroke in odrasle

Ljubljana, 24. 05. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Je del ponudbe Escape room The Key Ljubljana in mlajša sestra uspešnice po imenu DaVinci-Sherlock. Potrudili smo se in naredili pravi Wonderland, ki se ga ne bi sramovala niti Alica

Morda je nekoliko zmotno prepričanje, da je Čudežna dežela samo otroška soba pobega. Res je, da je bila ustvarjena z mislijo na otroke, vendar pa imamo tudi odraslo verzijo, ki je kar trd oreh tudi za izkušene ubežnike. Posebnost Čudežne dežele je v tem, da ima zelo malo klasičnih ključavnic, kar pomeni, da so naloge, ki jih morate rešiti vse prej kot običajne in tako morate v sobi tudi razmišljati. Američani imajo odličen rek : '' Think out of the box'' in z upoštevanjem le tega, vam bo lažje. 

Escape Room - 2
Escape Room - 2 FOTO: Escape Room

Wonderland dogodivščina se začne v ječi, kjer vas čakajo razne naloge, da lahko končno odprete rešetke, ki vam sicer preprečujejo prehod v pravljično deželo. Tam pa zopet kopica izzivov, ki vam stojijo na poti do prostosti. Vse to morate rešiti v šestdesetih minutah, preden se kralj Bane prebudi in vas za ''večno'' zaklene v svoje kraljestvo. 

Escape Room - 1
Escape Room - 1 FOTO: Escape Room

Otroška verzija je zelo podobna odrasli, določene naloge pa so seveda prilagojene njihovemu razmišljanju in sposobnostim. Zanimiva je kombinacija staršev s svojimi otroki, saj jih dostikrat ne poslušajo, ampak delajo po svoje, tako da jim ponavadi moderator sporoči, naj le prisluhnejo najmlajšim, kaj imajo za povedati. Otroci namreč razmišljajo neobremenjeno in ne komplicirajo. Poleg tega pa tudi zelo dobro opazujejo, zato le vzemite otroke s seboj, če planirate obisk Escape room The Key Ljubljana (link: http://www.thekey.si/), saj boste presenečeni nad njihovim razmišljanjem. 

Escape Room - 3
Escape Room - 3 FOTO: Escape Room
Če pa ima vaš otrok rojstni dan in bi mu radi pripravili enkratno presenečenje, ga pripeljite k nam in zagotovo bo to praznovanje nepozabno.

Escape Room - 4
Escape Room - 4 FOTO: Escape Room

Darilni bon pa je lahko izredno izvirno darilo tudi za odrasle, ki ravno tako uživajo v nečem novem, nenavadnem in zabavnem hkrati.

Več informacij lahko dobite na naši spletni strani www.thekey.si, na elektronskem naslovu info@thekey.si oz. na gsm številki 030 23 23 23.

Escape Room - 5
Escape Room - 5 FOTO: Escape Room
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1