Slovenija
Oglas

Dopustovanje in nepričakovani stroški

Ljubljana, 24. 06. 2016 07.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Vas je po vrnitvi z dopusta že kdaj presenetil visok strošek za mobilno telefonijo? Temu se lahko izognete s paketom izi brez meja, s katerim ste v EU kot doma.

Dopustovanje v tujini

Najlepše je ležati na plaži, z možgani na »off« in … z izi brez meja v žepu. Če so v Ameriki že leta 1971 poznali revolucionaren koncept znižanih letalskih vozovnic, in če si dandanes ne predstavljamo več potovanj po Evropi brez t.i. »nizkocenovnikov«, zahtevajmo isto tudi s potovanjem naših klicev v tujino in nazaj. Ni več potrebe, da štejete sekunde med pogovorom z vašo ženo, ko ste na službeni poti v tujini. Kot ni več potrebe, da tašči zdrdrate v eni sapi navodila, kako spraviti mačka iz drevesa med vašim pohajkovanjem po Toscani. Četudi včasih kratki pogovori s taščami le niso odvisni samo od visokih cen pogovorov v tujini.

V EU se boste s paketom izi brez meja počutili dobesedno kot doma. Vsaj strošek vaših klicev in SMS sporočil bo ostal točno tak, saj v EU kličete in pošiljate SMS-e po enaki ceni kot v Sloveniji.

Cena za klic znotraj držav evropske unije je 0,14 eur na minuto, poslano SMS sporočilo le 0,07 eur, sprejeti klic pa je brezplačen.

Mobilni račun v tujini lahko polnite enostavno s poslanim SMS-om (storitev SMS polnitev) in preko spletne strani, na Hrvaškem pa si lahko kartice kupite kar tam v vseh trafikah Tisak.

izi brez meja paket je izredno ugoden tudi za klice iz Slovenije v tujino, saj nudi do 32 % cenejše klice v tujino in najcenejše klice na Balkan (Bosna in Hercegovina, Srbija, Kosovo, Makedonija, Črna gora, Albanija, Turčija ...) po enotni ceni v vsa mobilna in stacionarna omrežja.

Kako do paketa izi brez meja?

V primeru, da želite obdržati svojo številko, jo lahko prenesete na izimobil brezplačno. Prenos številke uredite preko spletne strani izimobila ali na brezplačni telefonski številki 080 88 11.

Lahko se odločite za nakup novega paketa. Paket je na voljo na spletni strani www.izimobil.si in na več kot 1500 prodajnih mestih po Sloveniji (bencinske črpalke, pošte, trafike …). Enostavno kupite paket, vstavite SIM kartico v telefon in takoj pričnete z uporabo, saj imate na kartici že 2 eur dobroimetja. Priključnine na izimobilu ne zaračunavajo.

Izimobil
Izimobil FOTO: Izimobil

Vsi obstoječi uporabniki izimobila niso vezani in lahko med paketi poljubno preklapljajo ter se tako sami odločajo, kateri paket jim v določenem obdobju najbolj ustreza. In to brez administrativnih postopkov – med paketi preklopijo enostavno s SMS sporočilom ali klicem v Center za pomoč uporabnikom.

Pozabite 16-mestno kodo. Mobilni račun polnite enostavno s SMS sporočilom

Tudi postopek polnjenja mobilnega računa so na izimobilu s storitvijo SMS polnitev zelo poenostavili. Storitev omogoča, da si napolnite račun kar s poslanim SMS sporočilom. Račun se vam napolni takoj, plačujete pa vedno za nazaj, enkrat mesečno, direktno z bančnega računa na dan, ki ga izberete sami. Na tak način lahko polnite kadarkoli, 24 ur na dan in kjerkoli, tudi v tujini. Poleg te storitve in ostalih klasičnih načinov polnjenja, si lahko mobilni račun polnite tudi preko izimobilove spletne strani.

izimobil je na slovenskem trgu prisoten že več kot deset let in deluje v omrežju Telekoma Slovenije. Ponuja izključno predplačniške pakete in vam na ta način omogoča, da se enostavno vnaprej odločite, koliko želite plačati za mobilno telefonijo. Velika prednost predplačništva je, da enostavno, z višino polnitve predplačniškega računa, nadzirate svojo porabo in na ta način preprečite nastanek nekontroliranih stroškov. S storitvijo SMS polnitev pa vnaprej potrjene polnitve in pakete plačujete enkrat mesečno, brez položnice, enostavno s svojega bančnega računa. izimobil vam zagotavlja, da boste porabili samo toliko denarja, za kolikor boste napolnili mobilni račun.

In vse to brez vezave. Razen seveda, če boste na dopustu spoznali lepega španca in se zaljubili vanj. Za take »vezave« pa ne odgovarjamo.

Več informacij najdete na www.izimobil.si ali brezplačni številki 080 88 11.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni