Gospodarstvo
Oglas

EKO SREBRNA HIŠA za Bežigradom pred obvoznico v bližini centra Ljubljane

Ljubljana, 06. 12. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dve karakteristiki, ki obiskovalce Eko srebrne hiše izjemno navdušujeta, sta razgled in osončenost. Z južne strani se odpira čudovit razgled na Ljubljanski grad, s severne na Kamniško-Savinjske Alpe, z zahodne pa na Polhograjske Dolomite.

Ker v okolici Eko srebrne hiše v naslednjih desetih letih niso predvidene stavbe višje od štirih etaž, ti atraktivni pogledi in obsijanost s soncem ne bodo izginili.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

V Eko srebrni hiši smo načrtovali stanovanja različnih velikosti in tipologij, prav vsa pa imajo balkonske lože ali terase. Svetla in zračna stanovanja, opremljena z vrhunsko tehnologijo, so s svojo funkcionalno zasnovo prilagojena raznovrstnim bivalnim željam stanovalcem in njihovemu življenjskemu slogu. Ekološki materiali skupaj z vgrajenimi sistemi prispevajo k racionalni rabi energije in zdravemu bivalnemu okolju.

Zdravo bivanje, ugodje in vrhunsko udobje v Eko srebrni hiši zagotavljajo vgrajeni ekološki materiali ter pametni sistemi za prezračevanje, hlajenje, razvlaževanje, senčenje, komuniciranje in multimedijo.

Eko hiša - 5
Eko hiša - 5 FOTO: Eko hiša

Omeniti velja tudi mir, ki preveva vse bivanjske. Visoko izolativni ovoj in okna stavbe namreč zmanjšujejo hrup na minimum, zaradi česar je bivanje v Eko srebrni hiši kljub bližini urbanega mestnega vrveža prijetno.

Dodana vrednost, ki bo stanovalce Eko srebrne hiše zagotovo prepričala, je tudi varnost. Na objektu je nadzor nad vstopom v skupni stanovanjski del objekta, ki se izvaja z biometričnimi senzorji in biometričnimi ali RFID čitalci. V primerjavi s klasičnimi bivanjskimi zgradbami je Eko srebrna hiša s tega vidika povsem edinstven objekt, saj zagotavlja visoko raven varnosti stanovalcev. Objekt ima lastno ograjo in varnostno osebje, dostop do stanovanjskih enot pa je možen iz garaže in iz notranjega dvorišča.

Eko hiša - 11
Eko hiša - 11 FOTO: Eko hiša

Info: 040 666 633, 041 686 965 prodaja@akropola.si , www.ekosrebrnahisa.si

Naročnik oglasa je Akropola.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3