Gospodarstvo
Oglas

Ford na avtosalonu z novo fiesto, Filipom Flisarjem in Ilko Štuhec

Ljubljana, 31. 03. 2017 13.27 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Pri Fordu na 24. Avtosalonu Slovenija poleg široke palete vozil premierno predstavljajo nove modele: Fiesto, KA+, Edge Vignale in Kugo, na ogled bo linija Focus ST Line in nova generacija motorjev EcoBlue pri gospodarskih vozilih.

Na odru v hali A na popoldanskih pogovorih ob 17h med drugimi gostijo Filipa Flisarja, Bineta Volčiča, Jurija Tepeša in Ilko Štuhec, po ljubljanskih ulicah pa bo ves teden krožila karavana petih neukrotljivih Fordovih Mustangov in razveseljevala Ljubljančane z nepozabnimi vožnjami.

Ta teden se na Gospodarskem razstavišču po 16 letih znova odvija Avtosalon Slovenije, kjer bo vse do nedelje, 2. aprila, vsak dan do 21. ure na ogled postavljenih okoli 260 vozil in predstavljenih številnih novosti s področja avtomobilizma. V sklopu programa pripravljajo številne predstavitve, izobraževanja in zanimivosti, največ na Fordovem odru z vsakodnevnim obiskom Fordovih ambasadorjev.

Ford Mustang
Ford Mustang FOTO: Ford Mustang

Premierne predstavitve novih modelov

Ford osebna vozila predstavlja v hali A, gospodarska v hali D, v tehičnem paviljonu pa vabijo v Cono udobja in povezljivosti. Poudarek je na najnovejši Fiesti Vignale, ki bo v Sloveniji na voljo poleti, ter novih KA+, Edge Vignale in Kuga, predstavljajo tudi linijo Focus ST Line, pri gospodarskih vozilih pa je v ospredju nova generacija motorjev EcoBlue.

Pester spremljevalni program s Fordovimi ambasadorji

V hali A pripravljajo pester program, v okviru katerega vsak dan ob 17. uri na kratkem pogovoru z moderatorjem Jožetom Robežnikom gostijo Fordove ambasadorje, slovenske junake:

Petek: Jurij Tepeš

Sobota: Ilka Štuhec

Nedelja (11.00): Tjaša in Rok Perko

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Karavana neukrotljivih Mustangov s Filipom Flisarjem

Filipa Flisarja lahko ujamete tudi v karavani petih Fordovih Mustangov, ki ves ves teden kroži po ljubljanskih ulicah. Vsak dan med 7. in 18. uro Ljubljančanom nudijo nepozabne prevoze po mestu, obiskali so ljubljanske gasilce, delavce v Žitu, prepeljali nekaj blogerjev in še marsikaj. Skupaj z Radiem Antena so pripravili tekmovanje legendarnega Rogovega Ponyja z Mustangom iz Špice do vhoda na avtosalon.

#neukrotljiv, #mustang, #FilipFlisar, #FordSlovenija

Naročnik oglasa je Ford.

 

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3