Kdaj bomo lahko zarezali v slovenske smučine in po kakšni ceni?

Dve smučišči - Kanin in Vogel- sta svoja vrata odprli že 10. novembra, Krvavec bo štiri proge odprl že v četrtek, prav tako Kranjska Gora, ostala smučišča pa takoj, ko bodo snežne razmere to dopuščale. Glede na vremenske napovedi je verjeti, da bo po večini slovenskih smučišč moč tako po naravnem kot tudi umetnem snegu smučati že v začetku decembra.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 4
 
23.11.2017 14:10:03
Skiing with "SSS" - "Slovenska Smučišča v Stečaju" IZGUBE so, ker kradejo !!! Investira se v privat žepe. Noben ne odgovarja, ker gre za neke Športne centre, združenja, zadruge itd. Vsak zaposleni pri vrhu pa ima svojo vzporedno privat firmo in izstavlja fiktivne račune podjetju v katerem je zaposlen. Da se ti gondola podere zaradi zarjavetih vijakov kot v Mariboru in te iz smučišča Kanin naženejo ob 14 uri (ne da bi to bilo prej objavljeno) - to ti vse pove o SLO smučiščih.... ...Živela AVSTRIJA in njihov POWDER !!! pa pejte se že enkrat tja učit kako se dela, nič ni narobe, če kopirate od njih, saj to ste delali že v jugi (TAM),...
scipio 23.11.2017 15:41:28
pršič v slovenji, ja, to je dobr. ampak powder gor v whistlerju. pulferšneee v St. Antonu, neige poudre v Courchevelu, to pa je še boljše.
Več komentarjev