Gospodarstvo

Klientelizmu in korupciji je treba stopiti na prste

Ljubljana, 11. 06. 2009 19.16 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min
Avtor
Petra Čertanc
Komentarji
8

Ali so se v ozadju gradnje slovenskih avtocest posli sklepali po politični liniji, netransparentno in negospodarno? To bo preiskovala nova parlamentarna komisija.

Ali so se v ozadju gradnje slovenskih avtocest posli sklepali po politični liniji, netransparentno in negospodarno? To bo preiskovala nova parlamentarna komisija.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

Buena Vita
15. 06. 2009 15.48
RDEČA MAFIJA
Uroš Palhartinger
13. 06. 2009 16.50
Avtoceste so bile velik biznis za Forum 21... Preiskovalna komisija bo ugotovila le, da kršitev zakonodaje ni bilo... Pač direktiva iz Foruma 21...
danaaajaaa
12. 06. 2009 11.23
Saj se točno vidi kdo in katera barva v politiki vodi gradbeno mafijo!!! Ko je bil v času JJ aretiran velecenjeni tajkun Zidar, ki si je kar prilastil SCT, so šli pokonci kot da bi jim dinamit eksplodiral pod ri.t.jo. In nato je bil revež Zidar! In o aferi Čista lopata" nič! Kje je tukaj DURS??? Kje je tukaj računsko sodišče? Nikjer nikogar. Spet bo ustanovljena neka kvazi komisija, ki bo celo večnost ugotavljala in nič ugotovila, samo mešala meglo in dajala lažni občutek naivnim Slovencem da se bojuje za resnico in pravičnost. In spet ne bo nič. Da pa se bo plačevala ta "navidezna" komisija pa bodo zvišali davke, trođarine in ne vem kaj še vse, kar bomo spet plačevali davkoplačevalci. In tako naprej v nedogled. Naj ne trosijo laži da se ne more ugotovit kam je šel denar! Za vsak cm2 ceste se mora vedet koliko je stal. Preverjeno: en delavec ki dela npr. na cestnem odseku na Gorenjskem, je v stroških dela v istem času še na treh ali štirih durgih deloviščih. Če bi samo pogledali število zaposlenih gradbenih delavcev in število ur, ki so obračunane, bi ugotovili da jih na vsakem delovišču dela 10x več kot jih je fizično sploh lahko. In potem se lahko vpraša vsak: kaj so pri DURSU in rač. sodišču res sami brezvezniki? Ko pa jih bomo dobili na laži, se bodo opravičili in dobili bodo še eno priliko, da nas bodo lahko še bolj pokradli!!! Res se mi zdi da je zadnji čas da vzamemo pravido v svoje roke. Slovenc - združimo se v boju proti skorumpirani, pokvarjeni vladi! Pokažimo jim vendar da si ne dovolimo več poniževanj, kraje in goljufanja. Da hočemo red! In da mislimo resno!
dolzvlado115
12. 06. 2009 07.02
sodit jim morajo državljani.tudi pokvarjenemu sodstvu.brez izjem in enkrat za vselej.
infernal
12. 06. 2009 06.51
Dragi Slovenci in prebivalci Slovenije! Prišel je čas,da gremo na ulice in pokažemo kakšno moč imamo kot ljudstvo! In tukaj bi posebej rad povdaru na vse tiste Slovence,ki se NE znajo postavit po robu vsem tem kašpitalističnim izpirjencem in skorumpiranim politikom,da je čas ko nehate podpirat te horde zla in že za voljo svojih otrok in prihodnosti Slovenskega naroda naredimo nekaj!!! Slovenski narod!!!--UPRIMO SE!!!!!!!!
XIDIX
12. 06. 2009 05.08
zgleda da bo moral boj proti korupciji, pokvarjeni politiki in kradljivim direktorjem, vzet v roke narod!!!
luciluk
11. 06. 2009 20.23
Totalno prepozno in brez veze. Nihče ne bo vrnil 4 000 000 000 EUR preplačanega zneska. Tole vse skupaj je brez veze.
Cofar
11. 06. 2009 20.10
Ja jasno, da so se sklepal po politični veji!!! Sej to bi se al bi bli desni al pa levi!!! Konec koncev je pa takole: Ljudje bomo plačal avtoceste, na konc bo pa nekdo to sprivatiziral :) Takrat bomo slovenci zgroženi. Tko da, tud če bi nam delal ceste američani kot to delajo na Hrvaškem, ne bi mel čist nič proti!!!