Gospodarstvo
Oglas

Naredite poslovanje izjemno

Ljubljana, 22. 09. 2014 12.51 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Dosezite še več in s Canonom ponesite sebe, svojo kariero in svoje poslovanje dlje kot kdajkoli.

V Canonu imamo vse, kar je potrebno, da se vaše poslovanje spremeni iz dobrega v izjemno – od inovativnih tehnologij in programske opreme do vizionarskih svetovalnih storitev in podpore.

Canon
Canon FOTO:

Rešitve za ključne izzive v upravljanju podatkov

Podjetja lahko s prepoznavanjem ključnih izzivov v njihovih delovnih procesih izboljšajo področje, ki bo na koncu vplivalo tudi na njihovo poslovno uspešnost.

Vodstva podjetij se morajo ukvarjati s stroški, ceno arhivskega prostora ter s tveganji, povezanimi z zaščito občutljivih podatkov. Hitro, učinkovito in varno upravljanje poslovnih informacij lahko izredno izboljša in poenostavi poslovne procese, hkrati pa zmanjša stroške.

Živimo v izjemnih časih, ko so običajni načini dela in upravljanja pod vprašajem. Nekatera podjetja se stežka prilagajajo, druga iščejo nove priložnosti za rast ter spreminjajo pravila trga. V Canonu imamo vse, kar je potrebno, da se vaše poslovanje spremeni iz dobrega v izjemno.

Canon poskrbi za optimizacijo shranjevanja in priklica podatkov ter s tem zmanjša stroške shranjevanja dokumentov. Vsi so namreč digitalizirani, takoj dostopni in z možnostjo iskanja po vsebini. Nenazadnje so vsi digitalizirani dokumenti zaščiteni s pravicami dostopa.

Najboljše na področju upravljanja izpisov

Canon ponuja obsežen nabor večfunkcijskih naprav in rešitev, ki lahko zagotovijo storilno in stroškovno učinkovito upravljanje izpisa dokumentov. Mobilno tiskanje in skeniranje za pametne telefone in tablice je že integrirano.

Z naprednim sistemom poročanja je poenostavljeno tako sledenje kot tudi vrednotenje uporabe naprav za obračun stroškov, omogoča pa tudi spremljanje trenutne porabe. Z aktivnim upravljanjem izpisov lahko podjetje prihrani do 30 odstotkov stroškov tiskanja.

Povzdignite svoje poslovanje na novo raven

Canon je osredotočen na to, da naredi vaše poslovanje izjemno. Imamo znanje, inovacije in nudimo podporo, ki lahko izboljša vaše poslovanje. Obiščite našo spletno stran in se dogovorite za brezplačen svetovalni sestanek z našim strokovnim svetovalcem. Ponudili vam bomo optimalno rešitev in vam omogočili izjemno poslovanje!

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3