Gospodarstvo
Oglas

Ni potrebno več ‘rudariti Bitcoinov’, sedaj lahko trgujete z njihovo ceno na finančnem trgu

Ljubljana, 30. 03. 2017 07.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Ena od najbolj znanih crypro valut, Bitcoin, je nastala 31.oktobra leta 2008. Za razliko od držav, kot so Bangladeš, Bolivija in Ekvador, v katerih je Bitcoin prepovedan kot valuta, v veliko drugih med katerimi so ZDA, Kanada, Japonska, Velika Britanija, Nemčija, je Bitcoin legalen in uradno sprejet.

Bitcoin Fortrade - 1
Bitcoin Fortrade - 1 FOTO: Bitcoin Fortrade

Ta crypto valuta ni pod kontrolo nobene svetovne centralne banke zaradi česa ni podprta z manipulacijami na trgu.

Vsi bralci 24ur dobijo posebno možnost da prevzamejo 50 eur za trgovanje na svetovnem finančnem trgu in trgujejo s ceno Bitcoina (tako imenovani CFD-ji).

50 eur za trgovanje s ceno Bitcoina lahko prevzamete tukaj.

Bitcoin Fortrade - 2
Bitcoin Fortrade - 2 FOTO: Bitcoin Fortrade

Za njegovo proizvodnjo je potreben program kateri dodeljuje bitcoine kot nagrado tistim koristnikom kateri nudijo svoje računalnike procesu verifikacije in snemanju bitcoin transakcij v okviru „blockchain“-a. Proces proizvodnje bitcoin-a, se imenuje rudarjenje, uspešni rudarji se nagrajujejo s provizijami in na novo kreiranimi bitcoini.

50 eur za trgovanje s ceno Bitcoina lahko prevzamete tukaj.

Bitcoin Fortrade - 3
Bitcoin Fortrade - 3 FOTO: Bitcoin Fortrade

Kako zelo je Bitcoin postal resen kot finančni inštrument se je pokazalo ko je ena od največjih borz za crypto-valute v ZDA, uvedla novo možnost za trgovanje z Bitcoinom. Investitorjem, kateri so navadno “hedge fundi”, bogati posamezniki ali privatna podjetja, se odpira možnost za „short trgovanje“ ali način, da se zasluži tudi kadar vrednost valute pada.

50 eur za trgovanje s ceno Bitcoina lahko prevzamete tukaj.

Velika nihanja v vrednosti Bitcoin-a niso redke, prav zato ker niso pod kontrolo nobene centralne banke, katera bi lahko manipulirala z njegovo vrednostjo, kot se to dogaja z nacionalnimi valutami.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.

 

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1