Slovenija
Oglas

Obupana gospodinja je shujšala 29 kg kar doma

Ljubljana, 20. 10. 2017 07.47 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Ime mi je Irena in stara sem 34 let. Sem gospodinja in mamica dveh otrok, ki je obupano želela izgubiti težo in svoj “trebušček”, ki je ostal po porodu. S to starodavno sestravino boste igubili težo hitreje kot če bi vsak dan tekli 16 km. Razliko v obsegu svojega pasu boste lahko izmerili v manj kot 24 urah. Preberite mojo zgodbo.

Z vami želim deliti svojo zgodbo.

Nekega dne sredi Oktobra lanskega leta sem se zlomila in pričela jokati.

Nisem si mogla pomagati. Dosegla sem svojo točko dna in počutila sem se kot, da bom imela živčni zlom.

Zgodilo se je torkovega jutra po tem, ko sem stopila iz svoje tehtnice. Kljub temu, da sem se držala že stote stroge diete 3 mesece skupaj sem se odločila, da si privoščim par dni počitka in se pregrešim. Čez vikend sem opustila  dieto  in v ponedeljek sem se odločila, da se spet postavim na tehtnico.

Ko je tehtnica pokazala 84 kilogramov preprosto nisem verjela. V ENEM SAMEM VIKENDU SEM PRIDOBILA NAZAJ VSAK KILOGRAM, KI SEM GA IZGUBILA V ZADNJIH 3 MESECIH. Mogoče to ni slišati kot velika stvar vendar je bila zame naravnost tragedija.

Težo sem želela izgubiti zadnjih 5 let.

Onios - 1
Onios - 1 FOTO: Onios

Moj boj s kilogrami: kako sem hujšala popolnoma brez uspeha.

Imam polne police knjig in vodičev z nasveti za izgubo teže in računalnik je  poln raznih člankov in vse to je dokazovalo kako resna sem glede oblikovanja svoje postave.

In tudi izpisek mojega bančnega računa je bil dober pokazatelj, koliko sem vložila v zdravo prehrano, knjige o hujšanju in izdelke, ki so obljubljali izgubo kilogramov.

Kljub temu, da sem posvetila prehrani in nasvetom ogromno prostega časa rezultatov žal ni bilo.

Mogoče sem občasno izgubila kilogram, dva ali tri vendar sem jih pridobila nazaj prvič, ko sem se pregrešila. To se je zgodilo že velikokrat prej vendar me je tokrat še posebno razočaralo. Nisem imela ideje kaj naj še preizkusim. Bila sem pripravljena, da obupam.

Ta zgodba nima žalostnega konca. V bistvu ima zelo srečen konec saj sem že naslednji dan odkrila skrivnost, ki mi je popolnoma spremenila življenje. Naj vam povem zakaj je Raspberry Ketone, ki sem ga odkrila med brskanjem po spletu tako neverjeten.

Moja zmaga nad kilogrami: Skrivnost s katero sem izgubila 29kg

Vsak izdelek za izgubo teže, ki sem ga preizkusila me je razočaral. Vsaka dieta me je razočarala.

Kljub temu, da sta Raspberry Ketone priporočala tudi Oprah in Dr. Oz sem bila zelo skeptična.

Mislila sem, da se mi je zmešalo, ko sem po samo treh dneh uporabe opazila že prve rezultate.

Mogoče je bila samo moja domišlija vendar začela sem se počutiti drugače. Po tem, ko sem prišla domov iz službe sem šla takoj na tehtnico in iz navdušenja sem začela tako kričati, da bi skoraj zbudila svojega sina. Očitno sem izgubila 3 kilograme v manj kot treh dneh!

Vem kaj si mislite. Trije kilogrami niso tako veliko sploh glede na to kako debela sem bila. Ta sprememba mi je pomenila več kot karkoli na svetu v tem trenutku.

Bila je najbolj drastična sprememba, ki sem jo kadarkoli videla še posebej glede na to, da nisem spremenila svojega življenjskega sloga, aktivnosti ali prehrane.

Onios - 2
Onios - 2 FOTO: Onios

Od tega trenutka naprej je Raspberry Ketone postal del mojega življenja. Dan za dnem sem zjutraj najprej obiskala ogledalo in takoj za tem tehtnico. Prve dni me je vsako jutro razveselila tehtnica po petih ali šestih dneh pa sem tudi v ogledalu opazila prve spremembe. Najprej ni bilo nič drastičnega ampak spremembe se ni dalo zanikati. Vsak dan sem bila bolj suha. Izgubila sem že 7kg!

Moja skrb za zdravje: Raspberry Ketone je popolnoma naraven!

Trudila sem se, da se nebi prehitro prepustila navdušenju. Konec koncev je bilo mogoče, da je sprememba samo začasna. Še slabše kaj če ima izdelek stranske učinke na moje telo, ki jih nisem mogla opaziti? Seveda sem bila vsak dan bolj navdušena nad svojim telesom ampak moje zdravje je bilo bolj pomembno.

Zaradi moje skrbi za zdravje sem en teden kasneje med svojo rutinsko kontrolo pri zdravniku vprašala po njegovem mnenju. Potrebovala sem profesionalno mnenje tudi če je bil ta profesionalec moški, ki je bil že navajen mojega neprestanega pritoževanja nad kilogrami. Temeljito je pregledal spisek sestavin Raspberry Ketone in mi zagotovil, da je izdelek popolnoma naraven.

Povedal mi je, da izdelek ne more škoditi kljub temu pa mi ni mogel zagotoviti, da bo deloval. Po rutinskem tehtanju je moral priznati. Stvar očitno deluje. Izgubila sem že 14kg!

Moje novo življenje: Končno sem spet srečna

Šla sem domov in v posteljo brez dvomov. Raspberry Ketone je moja rešitev. Po treh tednih sem imela popolnoma preoblikovano postavo. Preoblikovala sem jo od “nosečniškega trebuščka” do postave s katero si upam pozirati tudi v bikiniju.

Samo poglejte:

Onios - 3
Onios - 3 FOTO: Onios

Vem kako je če se človek ne more rešiti odvečnih kilogramov toda sedaj se počutim kot prerojena ženska.

Tri mesece kasneje še vedno uporabljam Raspbery Ketone. Izgubila sem 29kg!

Počutim se zapeljivo. Končno lahko spet nosim oprijeta oblačila, ko grem ven s prijateljicami in celo poziram v mojih najljubših kopalkah.

Moje življenje se je spremenilo, ko sem odkrila Raspberry .

Moj zaključek: Kako lahko Raspberry Ketone spremeni življenje tudi VAM

Da bi si vedeli kako se počutim si samo predstavljajte to:

- Ne rabim več eksperimentirati z različnimi dietami!

- Ne rabim stradati in se boriti z občutkom lakote!

- Nikoli več mi ne bo potrebno zavidati prijateljicam, da imajo postavo kot sem si jo vedno želela!

Ali je Raspberry Ketone primeren zame:

Predstavljajte si kako se boste počutili, ko se boste kočno znebili odvečnih kilogramov in pridobili postavo, ki ste si jo vedno želeli!

Predstavljajte si, da ste lahko popolnoma sproščeni v oprijetih kavbojkah ali v kopalkah na plaži.

Kaj bodo rekli vaši prijatelji, družina in sodelavci, ko bodo opazili kako dobro kar naenkrat izgledate?

Zaslužite si telo, ki ste si ga vedno želeli.

Samo zapomnite si: Branje o uspehih drugih vam ne bodo pomagali pri izgubi teže. Sami se morate odločiti, da želite spremeniti svoje življenje.

Vi morate narediti prvi korak.

Napravite naslednji korak, kliknite na povezavo in uživajte v življenju o katerem ste lahko samo sanjali!

POSEBNA PONUDBA

Če želite tudi vi spremeniti svoje življenje tako kot sem svojega jaz izkoristite posebno ponudbo, ki sem vam jo zagotovila.

Bralci, ki bodo Raspberry Ketone naročili v naslednjih 24 urah ga bodo dobili po posebni akcijski ceni!

Ne zapravljajte časa in KLIKNITE TUKAJ za naročilo Raspberry Ketone preden je prepozno!

Pomembno opozorilo: Povpraševanje po Raspberry Ketone je tako veliko, da je mogoče, da se zaloge razprodajo. Pohitite z naročilom in si zagotovite svoj Raspberry Ketone. Trenutno še na zalogi!

Naročnik oglasa je Dives.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1