Gospodarstvo

Odstopila nadzornika Luke Koper

Koper, 31. 03. 2009 09.21 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Z mesta članov nadzornega sveta Luke Koper sta odstopila Orjano Ban in Boris Bradač, ki sta v nadzornem svetu zastopala interese delavcev.

Luka Koper
Luka Koper FOTO: Dare Čekeliš

Oba sta kot razlog navedla osebne razloge, je Luka Koper sporočila prek spletnih strani Ljubljanske borze. V nadzornem svetu Luke Koper tako ostaja le še en predstavnik delavcev, to je Nebojša Topič. Nadzorni svet družbe sicer šteje osem članov, poleg treh predstavnikov delavcev je v njem še pet predstavnikov kapitala. Predsednik nadzornikov družbe je koprski župan Boris Popovič.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

ciklon
15. 04. 2009 12.39
Firmo,ki je pod drobnogledom kriminalistov, bi morali z nje najprej odstraniti vse glavne akterje(upravo,nadz. svet...) šele nato se lotiti temeljitega pregleda tako pismenega kot elektronskega gradiva. Za ta čas postaviti posebnega upravnika z ustreznimi pooblastili. Šele tako bi prišl resnici do dna in podali ev. kazenske ovadbe, ki bi zdržale, razne finte od vseh maž namazanih odvetnikov.
quantum
01. 04. 2009 23.17
Patrick Vlačič ni zafura* portoroškega letalšča! Njegov naslednik ga je, skupaj z lastniki.
Buena Vita
31. 03. 2009 22.08
IN VLAČIČ TUDI GRE PREJ KOT NEKATERI MISLITE
Buena Vita
31. 03. 2009 22.08
ČE BI VLAČIČ BIL SPOSOBEN DELATI BI BIL REŠIL LETALIŠČE,, PA GA JE TOTAL ZAFURAL KRASEN REŠITELJ SVOJE RITI JE
odbogaposlan
31. 03. 2009 19.36
Zakaj plačujemo davek DDV za kruh, za delnice pa ne. Je vprašanje tega časa.
Pincopalino
31. 03. 2009 15.17
Smešno, >Boris Povović< predsednik nadzorneg sveta Luke Koper, ne morem verjeti.Ha Ha Ha.rana vrani ne skluje oči.
tonim69
31. 03. 2009 15.04
Ni glih tako. Fanta sta jo popihala, ko sta ugotovila, da se v nadzornem svetu tudi kaj dela in odgovarja, ne pa samo sedi in pobira sejnine.
Luciano Milok
31. 03. 2009 09.59
Z odstopom g. Borisa Bradača so se karte razkrile. Enostavno ne želi prevzeti odgovornosti za odhod delavcev na cesto.Kdo je do sedaj "ropal" Luko je vsem jasno le ministru Vlačiču ni. Kot pravnik bi moral vedeti, da sta kriva tako tisti ki vrečo polni kot tisti ki vrečo drži. Z zavlačevanjem, ki nikakor ni in ne more biti slučajno, saj zaposleni v Luki in širša javnost niso ne gluhi ne slepi, bo pripeljal do tega, da bodo delavci odšli na "cesto". G. minister vse ste lepo planirali, vendar se Vam igra žal ne bo izšla. Krivec ne bo recesija temveč Vi. Igrati na karto, da je bila sedanja uprava postavljena s strani sedanje opozicije, prej pozicije in da jo ta itak ne bo rezala, pa tudi Vas ne bo preveč vznemirjala če boste zadeve malce zavlekli vsaj do "konsolidacije" notranje dokumentacije NI PRAVA KARTA.Predvsem pa ni POŠTENO do zaposlenih v Luki in tistih, ki so Vas volili in Vam zaupali.