Pod drobnogledom podjetje, kjer je 'pomembno zadovoljstvo delavcev': Nadure v zadnjem hipu in delo z nevarnimi snovmi brez zaščite

Kaj je inšpekcija ugotovila ob nadzoru v podjetju, kjer delavci v slabih razmerah delajo s snovmi, ki lahko povzročijo tudi tako hude bolezni kot je rak - in to brez zaščitne obleke?

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

 

 

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 169
 
Kolani 16.01.2017 11:21:48
huh, tule bo pa POP TV kar precej odgovarjal za laži pri strupenih snoveh. Po mojem bodo kar lepo segli v žep. Vsaka snov posebej, ki so jo navedli je res škodljiv kot so navedli ampak, ko so te snovi enkrat povezane v produktu, na primer v granulatu s katerega se brizga plastika, so pa neškodljive. Te snovi so potem med sabo povezane, to bodo kemiki bolj vedeli in ne morejo preiti v ali na človeka. Tako je pred leti Greenpeace skoraj bankrotiral, ko so morali plačati 100 milijonske odškodnine, ker so trdili, da je PVC strupen. Podobno kot tukaj. Izgleda, da ima POP TV preveč denarja. Če že novinarka ne pozna kemije, bi osnove morala poznati vsaj zdravnica, ki je trdila, da je granulat plastike strupen.
Kolani 16.01.2017 11:42:37
Tukaj niso obsodili samo to podjetje, tukaj so obsodili vsa podjetja, ki brizgajo plastiko. Obsodili so podjetja, ki proizvajajo granulat. To pa so multinacionalke. Me res zanima, kako se bo tole končalo.
Več komentarjev