Gospodarstvo
Oglas

Preskočite obdobje vezanih računov, začnite uporabljati davčno blagajno že na začetku turistične sezone - brezplačno

Ljubljana, 30. 04. 2015 07.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Prehitite državo in izkoristite priložnost, podjetje HUBTIE bo prvim 30 novim uporabnikom, ki delujejo na področju turizma omogočila štiri mesece (celo turistično sezono) brezplačne uporabe davčne blagajne. Izognite se začasni uvedbi vezanih računov, ne zapravljajte časa in denarja. Naj bo letošnja turistična sezona maksimalno uspešna.

HUBTIE - 2
HUBTIE - 2 FOTO:

Vlada bo davčne blagajne uvedla ne glede na (ne)upravičene odpore podjetnikov, ki poslujejo z gotovino. Za letošnjo turistično sezono ukrep sicer še ne bo veljal, saj je prvi možni datum uvedbe 1. oktober. Kljub temu pa lahko vsi podjetniki, ki na terenu izdajajo račune, že letos uvedejo spremembo in digitalizirajo izdajo računov. Podjetje HUBTIE bo najhitrejše spodbudilo s štirimesečno brezplačno uporabo davčne blagajne.

V podjetju HubTie so razvili cenovno ugodno in stabilno davčno blagajno, ki mimogrede omogoča tudi nadgradnje in prilagoditve glede na dejavnost in zahteve uporabnika. Blagajna HubTie POS priključitvene stroške znižuje na minimum: za vključitev na sistem dejansko ne potrebujete drage strojne opreme. Lastnikom Android telefona ali tabličnega računalnika bo zadostoval le nakup mobilnega termičnega tiskalnika za izpis računa. Sicer pa vam bodo izkušeni svetovalci pomagali pri optimalni izbiri strojne opreme, ki jo narekuje obseg in tip poslovanja.

HUBTIE - 4
HUBTIE - 4 FOTO:
Če pri svojem delu izstavite večje število računov (npr. oddajate ležalnike, čolne …) vam lahko nova davčna blagajna prihrani čas in denar. Letošnjo turistično sezono lahko brezplačno preizkusite davčno blagajno, ki jo vlada sicer uvaja z oktobrom. Če vas zanima več informacij, kontaktirajte svetovalce na elektronskem naslovu info@hubtie.si ali telefonski številki 030 22 11 33.

Prvih 30 podjetij, ki bi rada preizkusila najmodernejše nadgradnje programa mobilnega plačevanja, sicer že nekaj let uveljavljene v tujini, bo podjetje HubTie nagradilo s štirimesečno brezplačno uporabo blagajne. V tem obdobju lahko spoznajo vse možnosti, ki jih blagajna ponuja. Če vas zanima več informacij, kontaktirajte svetovalce na elektronskem naslovu info@hubtie.si ali telefonski številki 030 22 11 33.

Mnoge davčne zavezance pri uvedbi davčnih blagajn skrbi tudi način uporabe novega sistema blagajne. Blagajna HubTie POS je enostavna in intuitivna za uporabo. Namestitev aplikacije se lahko izvede že v nekaj sekundah iz trgovine Google Play, nato pa lahko pričnete z dodajanjem artiklov ali storitev, ki je preprosto in omogoča pregled zalog, ki jih še imate na voljo.

HUBTIE - 6
HUBTIE - 6 FOTO:

V podjetju Hubtie se zavedajo da bo prehod nov sistem zahteven, zato so posebno pozornost namenili podpori uporabnikom. Ves čas namestitve davčne blagajne so na voljo svetovalci, ki bodo v primeru zapletov svetovali in rešili zagate, tako bo vključitev v sistem opravljena brezhibno. Podjetniki tako ne bodo po nepotrebnem izgubljali živcev, energijo bodo raje osredotočili na delo in svoje stranke.

HUBTIE - 5
HUBTIE - 5 FOTO:
  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3