Gospodarstvo
Oglas

PREVZEMITE BREZPLAČNIH 50 EUR in trgujte s cenami delnic BMW-ja

Ljubljana, 12. 01. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Skupina BMW je avtomobilski gigant iz Munchena, osnovan davnega leta 1916. V zadnjih 6 mesecih, natančneje od 1. Julija do 22. Decembra, je cena delnic BMW-ja zrasla za 35%. Fortrade vsem bralcem 24ur, podarja 50 EUR za trgovanje s cenami delnic BMW-ja (tako imenovani CFD-ji), na svetovni borzi, edini borzi na kateri lahko trgujete kadar cena raste in kadar cena pada.

FXLIDER BMW - 1
FXLIDER BMW - 1 FOTO: FXLIDER BMW

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Novi modeli BMW na električni pogon

FXLIDER BMW - 2
FXLIDER BMW - 2 FOTO: FXLIDER BMW

Segment električnih vozil in konkurenca na tržišču postajajo vse močnejši, zato BMW pospešeno nadaljuje s širjenjem svoje ponudbe vozil. Zraven modela i3 kateri je v načrtu za leto 2018., novi električni modeli vključujejo tudi Mini, serija 3 in X4 SUV. Zahvaljujoči tem modelom, podjetje v prvi polovici tega leta beleži rast prodaje električnih vozil za 87%. Prodaja kompaktnega modela X1 SUV je zrasla za 62%.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Rolls-Royce in Vision Next 100

FXLIDER BMW - 3
FXLIDER BMW - 3 FOTO: FXLIDER BMW

Pričakovanja so velika tudi od prodaje Rolls-Royca, kateri je prav tako v lastništvu podjetja iz Bavarske. Podobno kot za sam BMW, so tudi tukaj predstavili koncept vozila za prihodnost- Vision Next 100. Ta model bi moral biti precej velik, da bi od zunaj spominjal na jahto od znotraj pa bi izžareval luksuz katerega si je težko predstavljati.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Poslovni rezultati

FXLIDER BMW - 4
FXLIDER BMW - 4 FOTO: FXLIDER BMW

Finančno gledano, podjetje BMW posluje zelo dobro. Prihodki od prodaje, od konca leta 2012. vključno s koncem predhodnega leta so rasli s povprečno stopnjo 6.2%.Prodaja raste iz četrtletja v četrtletje tudi tega leta. Bruto prihodek podjetja, kot tudi prihodek pred obdavčitvijo in neto prihodek so vsi nad povprečjem avto-industrije. Poprečen prihodek delničarjev od ene delnice je več kot 11%.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko prebere pravila in pogoje.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1