Slovenija
Oglas

Prevzemite brezplačnih 50 eur in trgujte s delnicami Mercedesa na svetovni borzi

Ljubljana, 21. 02. 2017 07.20 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Znamka Mercedes in njegova vozila so še naprej glavni generator prihodkov podjetja Daimler AG. Nedavno je objavljeno, da je prodaja Mercedesovih vozil leta 2016 ustvarila rekordno visok profit, ob rasti 22 odstotkov in dosegla 2,63 milijarde dolarjev.

Oglas Mercedes
Oglas Mercedes FOTO:

Znamka Mercedes in njegova vozila so še naprej glavni generator prihodkov podjetja Daimler AG. Nedavno je objavljeno, da je prodaja Mercedesovih vozil tekom leta 2016 ustvarila rekordno visok profit, ob rasti 22% in dosegla 2.63 milijarde dolarjev. Napovedi za naslednja leta so tako zelo optimistične in tako podjetje pričakuje nove rekorde, vsaj kar se tiče Mercedesa.

Fortrade, vsem bralcem 24ur, podarja brezplačnih 50 eur za trgovanje s ceno delnic Mercedesa/Daimlera (tako imenovani CFD-ji) na svetovni borzi.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Oglas Mercedes
Oglas Mercedes FOTO:

Mercedes-Majbah G650 Landaulet

Ustavoljen recept za uspeh Daimlera se bo uporabljal še naprej, ob vseh naporih da se bodo Mercedesova vozila dodatno razvijala. Zato vzeto v obzir ni presenetljivo, da bo obnovljeni G-Wagen v letu 2018 začel svojo prodajo, pod imenom Mercedes-Maibach G650 Landaulet. Ta model bo prvič predstavljen javnosti na sejmu avtomobilov v Genevi, ki se bo odvijal letos. Ta štirised je nova verzija 39 let starega G-Wagena in prihaja v daljši, širši in znatno močnejši ter prestižnejši verziji katera bo prilagojena tudi terenski vožnji. Proizvedenih bo samo 99 teh off-road SUV modelov. Cena je še naprej skrivnost vendar ne bi bilo presenečenje da preseže 500.000 dolarjev.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Oglas Mercedes
Oglas Mercedes FOTO:

Mercedes-Majbah S650

Daimler je v januarju tega leta, na Severnoameriškem ameriškem sejmu avtomobilov, pokazal novi model kabrioleta, Mercedes-Maibach S650, kateri bo že to poletje prišel na trg. Proizvedeno bo 300 primerov tega modela, od katerih je 75 namjenih ameriškemu trgu. Ta model ima pod pokrovom 6.0L V-12 motor s 600 konjskimi močmi. Cena bo nekje 300.000 evrov.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati Deimlerja

Zraven tega se je Daimler pokazal kot močen konkurent na trgu tudi s finančne strani. Mesečno poročilo je pokazalo, da je tekom leta 2016 podjetje ustvarilo neto zaslužek 8.78 milijarde evrov, ob celotnem povečanju prihodkov za 3.00% in doseglo 153.3 milijarde evrov. Vseeno so nekatei trgi kot so Kitajska in Severna Amerika, ostala slaba točka za Daimler, poročilo je pokazalo zmanjšanje povpraševanja na teh trgih.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.
Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni