Gospodarstvo
Oglas

PREVZEMITE BREZPLAČNIH 50 EUR in trgujte z delnicami Alibabe

Ljubljana, 01. 12. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Alibaba.com je v septembru 2014 na NYSE sprožila, do takrat, največjo inicialno ponudbo svojih delnic (IPO) in s tem postala globalna korporacija. Kitajski gigant kontitnuirano beleži dvakratno stopnjo rasti prihodkov, v drugem četrtletju 2016 pa je ustvarjena 55% rast prodaje, kar predstavlja največjo rast v zadnjih dveh letih.

 

Alibaba - 1
Alibaba - 1 FOTO: Alibaba

Fortrade vsem bralcem 24ur podarja brezplačnih 50EUR za trgovanje s CFD-ji delnic Alibabe.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s CFD-ji lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko ogledate pravila in pogoje.

Razlogi za rekordno rast

Alibaba - 3
Alibaba - 3 FOTO: Alibaba

Eden glavnih razlogov za nadpovprečno rast dobička predstavlja velikanski dohodek iz naslova on-line marketing storitev. Digitalni marketing je dodan paleti storitev in s tem zedinjena digitalna trgovina in marketing kar Alibaba smatra za recept do uspešnega marketinga, prodaje in plasiranja izdelkov do kupcev.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko ogledate pravila in pogoje.

Nakupovalni festival v številkah

Alibaba - 2
Alibaba - 2 FOTO: Alibaba

V petek, 11. novembra se je na platformi podjetja Alibaba.com začel festival, ki se odvija že sedmo leto v sklopu širšega fenomena “Singles Day”. Tekom prve ure nakupovanja, je bilo opravljenih približno 175.000 transakcij v eni sekundi in v prvih 5 minutah prodaje zabeležen promet v višini 1 milijarde USD, skupno 5 milijard v prvih dveh urah. Ocenjeno je, da je ta dan na platformi Alibabe bilo ustvarjeno 14,3 milijarde USD prometa.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzamete tukaj.

Na povezavi si lahko ogledate pravila in pogoje.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Naročnik oglasa je Lyxor Ltd.

The new CSS cleaner tool allows you to organize your style sheets.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni