Gospodarstvo
Oglas

PREVZEMITE BREZPLAČNIH 50 EUR in trgujte z delnicami Alibabe od doma

Ljubljana, 19. 01. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Od začetka prejšnjega leta, do oktobra, je cena delnic Alibabe zrasla za več kor 30%. Fortrade, vsem svojim bralcem 24ur, podarja brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Alibabe (tako imenovani i CFD-ji), na svetovni borzi, edini borzi kjer lahko trgujete kadar cena raste ali kadar cena pada.

Alibaba Fortrade - 1
Alibaba Fortrade - 1 FOTO: Alibaba Fortrade

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzemete tukaj.

Na zgornjem linku si lahko preberete pravila in pogoje.

Izhod na borzo

Alibaba Fortrade - 4
Alibaba Fortrade - 4 FOTO: Alibaba Fortrade

Alibaba je bila ustanovljena leta 1999, v septembru leta 2014 je bila izvedena največja inicijalna javna ponudba delnic na borzi v New Yorku, s čem je ogromno kitajsko podjetje postal globalni igralec. Alibaba je tako postal glavni prodajalec elektronike ne samo na Kitajskem in Aziji, ampak je tudi pretendent za veliko tržišče Rusije, Brazilije, Španije itd.s ciljem da distributira kitajske proizvode po celotnem svetu.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzemete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Rast prihodkov

Alibaba Fortrade - 3
Alibaba Fortrade - 3 FOTO: Alibaba Fortrade

Z namenom da tudi v ZDA prevzame večji del kolača, ima Alibaba z AliExpress-on še večje načrte. Eketronska trgovina je na Kitajskem prejšnje leto zabeležila rast za 33% Zdi se, da so možnosti za rast podjetja na Kitajskem daleč od izčrpanih. To podjetje konstantno beleži dvomestno stopnjo rasti prihoda, v drugem kvartalu leta 2016, je ustvarjena rast za 55%, kar skupno, za prvo polovico tega leta beleži navišjo rast zadnjih dveh let. 

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzemete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Alibaba in Donald Trump

Alibaba Fortrade - 2
Alibaba Fortrade - 2 FOTO: Alibaba Fortrade

Od začetka prejšnjega leta, do oktobra, je cena delnic Alibabe zrasla za več kot 30%. Po ameriških predsedniških volitvah, se cena delnic Alibabe nahaja v padajočem trendu za razliko od ostalega tržišča. Predizborna retorika Donalda Trumpa, v smeri večje zaščite ZDA, posebno v odnosu s Kitajsko, je vplivala na slabši odziv investitorjev za cenami delnic Alibabe. To stanje je trajalo vse do konca decembra. Skratka, padec je ustavljen in zgleda, da se je Kitajski gigant ponovno pobral, na krilih svojega glavnega vizionarja Jack Maa. On se je nekaj dni nazaj sestal z bodočim predsednikom ZDA z namero, da mu predstavvi ekonomske načrte o bodoči rasti.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Alibabe lahko prevzemete tukaj.

Na zgornji povezavi si lahko preberete pravila in pogoje.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni