Gospodarstvo
Oglas

PREVZEMITE BREZPLAČNIH 50 EUR in trgujte z delnicami Audija

Ljubljana, 24. 10. 2016 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Od februarja letos, so delnice Volkswagna (v katerem je tudi Audi), zrasle za približno 24%, v glavnem zaradi prepričanja, da si bo podjetje končno povrnilo svoj stari ugled, kateri je bil v letu 2015 močno omajan.

Fortrade AUDI - 2
Fortrade AUDI - 2 FOTO: Fortrade AUDI

Fortrade, vsem bralcem 24ur.com, podarja brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Audija (VW), na svetovni borzi.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje lahko prevzamete tukaj.

Usodno leto 2015

Fortrade AUDI - 1
Fortrade AUDI - 1 FOTO: Fortrade AUDI

V letu 2015, je bil Volkswagen upravičeno obtožen namernega nameščanja programske opreme v svojih TDI motorjih, z namenom pozitivnega opravljanja testov emisije izpušnih plinov ameriške agencije za zaščito okolja. Takoj za tem, je Volkswagen v ZDA odpoklical 482.000 svojih vozil. Poleg tega se je pričakovalo, da bo skoraj 11 milijonov vozil po vsem svetu delilo isto usodo z ameriškimi vozili. Številni udeleženci na tržišču so se, povsem pričakovano, želeli znebiti delnic tega nemškega giganta, zaradi česar je delnica strmoglavila za približno 44%. Nujno je bilo ukrepati.

Septembra 2015 je Volkswagen imenoval Matthiasa Müllerja, generalnega direktorja Porscheja, za novega izvršnega direktorja, kateri je prevzel nehvaležno nalogo povrnitve omajanega ugleda nemškega giganta.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Audija lahko prevzamete tukaj.

Leto dni kasneje in veliki povratek

Fortrade AUDI - 4
Fortrade AUDI - 4 FOTO: Fortrade AUDI

Leto dni kasneje Volkswagen še vedno ni mrtev. Nasprotno, koncern je postal le še močnejši in dviga standarde svojim tekmecem. Za zahtevne kupce iz Kitajske je v pripravi model Phideon iz najvišjega Sedan razreda z izbranimi luksuznimi značilnostmi. Že pripravljen za masovno proizvodnjo, ta model poganja motor s 300 KM, prostornine 3000 cm3, turbo s šestimi cilindri v V razporeditvi. S svojimi dimenzijami prekaša model Passat. Začetna cena tega modela je okoli 53.000 USD. Ocenjuje se, da bo na letni ravni prodano okoli 1000 do 2000 vozil. Zanimivo je, da bo ta model najverjetneje postal neposredna konkurenca Audiju, sorodni znamki Volkswagna.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Audija lahko prevzamete tukaj.

Audi E-Tron

Fortrade AUDI - 4
Fortrade AUDI - 4 FOTO: Fortrade AUDI

Po drugi strani, ustvarjalci Volkswagnove znamke - Audi, ne oklevajo. Za leto 2018 je v pripravi SUV model, kateri bo prvo električno vozilo, pod imenom “e-tron”, čigar koncept je bil spočet že v letu 2009. Audi namerava razširiti svojo ponudbo v segmentu električnih vozil in s tem zadovoljiti potrebe vse širšega kroga kupcev. Vse to se dogaja v luči odločitev in obljub vodstva Volkswagna in Audija, da se prekine nadaljna proizvodnja slabših, zastarelih modelov in se sredstva preusmerijo v segment vozil na električni pogon.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s ceno delnic Audija lahko prevzamete tukaj.

 

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Produkti Contracts for Difference (CFD-ji) so produkti s finančnim vzvodom in predstavljajo visoko stopnjo tveganja za vaš kapital, saj se lahko cene hitro obrnejo proti vam. Ti produkti morda niso primerni za vse kliente, zato poskrbite za razumevanje tveganja in poiščite neodvisne nasvete.To gradivo ne predstavlja ponudbe oziroma navajanja k transakcijam v kakšnem koli finančnem instrumentu. Izgube lahko presežejo vaše vloge, zato ste lahko primorani opraviti dodatna vplačila. Fortrade ne prevzema odgovornosti za kakršno koli uporabo, ki lahko izhaja iz teh izjav, niti za kakršne koli nastale posledice. Podan ni noben prikaz oziroma zagotovilo natančnosti ali celovitosti teh informacij. Posledično osebe, ki ukrepajo v skladu z njimi, delujejo izključno na lastno odgovornost

Naročnik oglasa je Lyxor Ltd.

  • image 4
  • image 5
  • image 6
  • image 1
  • image 2
  • image 3