Gospodarstvo
Oglas

PREVZEMITE BREZPLAČNIH 50EUR in trgujte z delnicami Ferrarija na svetovni borzi

Ljubljana, 23. 03. 2017 07.44 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Koncem leta 2015 je Ferrari vstopil na borzo v New Yorku, delnica podjetja je samo v zadnjem letu zrasla za neverjetnih 55%. Fortrade, vsem bralcem 24ur, podarja brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Ferrarija (tako imenovani CFD-ji), na svetovni borzi, edini borzi kjer lahko trgujete kadar cena raste ali kadar cena pada.

Fortrade Ferrari - 4
Fortrade Ferrari - 4 FOTO: Fortrade Ferrari

Pred točno sedemdestimi leti je bil prvič na svoji testni vožnji Ferrarijev avtomobil, ki so ga testirali na ulicah Maranela, mesta v Italiji. Avtomobil kateri je prvi nosil ime Enza Ferrarija je bil model 125s. Tekom vseh teh 70 let je Ferrari postal simbol za luksuzna vozila, vse kar se je povezovalo s tem imenom je ustvarilo velik uspeh.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

LaFerrari Aperta

Fortrade Ferrari - 3
Fortrade Ferrari - 3 FOTO: Fortrade Ferrari

Za počastitev 70 let delovanja podjetja, je Ferrari naredil poseben model LaFerrari Aperta kabriolet. Medtem je Ferrari 812 Superfast model uspel prevzeti center pozornosti. Ta „čudežni“ avtomobil je bil prvič predstavljen javnosti v začetku marca, na letošnjem sejmu avtomobilov v Ženevi in postal uradno najhitrejši in najmočnejši avtomobil, katerega je Ferrari kadarkoli proizvedel.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

Ferrari 812 Superfast

Fortrade Ferrari - 2
Fortrade Ferrari - 2 FOTO: Fortrade Ferrari

Ta model lahko doseže 100km/h v samo 2.9 sekunde in ustvari maksimalo hitrost 340km/h. Zraven tega, je to prvi Ferrarijev model, kateri ima vgrajen električni server. Notranjost je narejena po modelu LaFerrari. Cena za zdaj še ni potrjena, pričakuje pa se da bo nad 240.000 funtov, koliko stane model F12.

Brezplačnih 50 EUR za trgovanje s cenami delnic Ferrarija lahko prevzamete tukaj.

Poslovni rezultati Ferraria

Finančni rezultati Ferrarija so pozitivni. Tekom zadnjega kvartala prejšnjega leta so prihodki dosegli 846 milijonov evrov in s tem ustvarili rast za 12% v odnosu na isti kvartal leto pred tem. Podjetje načrtuje da proizvede 8400 vozil tekom leta 2017 in se s tem približa cilju 9000 vozil do konca leta 2019. Glede na napovedi podjetja tekom leta 2017 se pričakuje, da bo bruto zaslužek dosegel 950 milijonov evrov, prodaja pa 3.3 milijarde evrov.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.

  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1