Proizvodnja v Revozu bo stala do konca počitnic

V novomeškem Revozu so začasno ustavili proizvodnjo. Ta bo stala do konca počitnic. Vodstvo družbe se je za omenjeno potezo odločilo, ker naročila trenutno ne zadoščajo za zapolnitev proizvodnih zmogljivosti.

Trenutno uporabljate Adobe Flash Player verzije 8.

Za napredno uporabo našega novega predvajalnika priporočamo Adobe Flash Player 9, ki omogoča celozaslonski ogled in najboljšo kvaliteto videa.
Priporočamo najnovejšo različico Adobe Flash Player verzije 9, ki si ga lahko brezplačno naložite tukaj

Video

Proizvodna linija v Revozu-4

Težko je napovedati tržni uspeh novega twinga druge faze. (Foto: Miro Majcen)

V novomeškem Revozu so danes začasno ustavili proizvodnjo – ta bo stala do konca počitnic oz. do petka. Vodstvo družbe se je za omenjeno potezo odločilo, ker naročila trenutno ne zadoščajo za zapolnitev proizvodnih zmogljivosti, so pojasnili v Revozu.

V Revozu, ki od septembra lani – s 23. majem lani so začasno prenehali delati v nočni izmeni – obratuje v dveh izmenah in pol, poudarjajo, da je glede na razmere na evropskem avtomobilskem trgu dveinpolizmenska proizvodnja še vedno visoka raven dejavnosti. Ob tem so dodali, da se neugodne razmere s konca preteklega leta na celotnem omenjenem trgu letos nadaljujejo.

Težko je napovedati tudi tržni uspeh novega twinga druge faze, katerega komercializacijo so v Revozu začeli januarja. V več državah so ga v preteklih dneh predstavili kupcem, dosedanji odzivi nanj pa so bili spodbudni, so še sporočili iz Revoza.

Spremljajte 24ur.com na Facebooku in Twitterju!

Prenesi v

Glasuj

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
 

Komentarjev: 11
Tomaž Škof 23.02.2012 10:40:19
KAKI BEDAKI! KJE SO SINDIKATI! TO JE VIŠEK !
Več komentarjev