Gospodarstvo
Oglas

Sedaj je čas za trgovanje z delnicami! + Koledar objav in vodič za trgovanje

Ljubljana, 26. 04. 2017 06.30 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

Tekom tega in naslednjega tedna se pričakujejo objave poročil o zaslužkih skoraj vseh največjih svetovnih podjetij, kar bo zagotovo vplivalo na ceno njihovih delnic in ustvariti odlične priložnosti trgovcem na svetovni borzi.

Fortrade Microsoft - 1
Fortrade Microsoft - 1 FOTO: Fortrade Microsoft

Podroben vodič kako se lahko tudi vi vključite na svetovno borzo in izkoristite objave, da bi lahko ustavrili potencijalni dobiček, kot tudi celoten koledar vseh objav na naslednja dva tedna, lahko prevzamete brezplačno prevzamete tukaj.

Microsoft bo v četrtek objavil poročilo o poslovnih rezultatih

Fortrade Microsoft - 2
Fortrade Microsoft - 2 FOTO: Fortrade Microsoft

V četrtek, 27.aprila, bi moralo podjetje Microsoft objaviti finančno poročilo za tretji kvartal fiskalnega leta 2017. Samo nekoliko dni pred objavo rezultatov se cena delnice Microsoft-a giba blizu rekordno visoke vrednosti, katera je bila dosežena v mesecu aprilu. Brez dvoma, je Microsoft eno od največjih podjetij z dobrim uspehom na Wll Street-u, katera je tekom leta 2016 ustvarila rast cene delnic za 16%, od začetka tega leta je cena delnice zrasla za 5%.

Koledar objav in vodič za trgovanje lahko brezplačno prevzamete tukaj.

Cloud“ trg

Fortrade Microsoft - 3
Fortrade Microsoft - 3 FOTO: Fortrade Microsoft

Uspeh Microsoft-a je pripisan uslugam „clouda“. V prejšnjem kvartalu, je Microsoft Azure ustvaril rast prihodkov celo za 93%. Čeprav je Azure največji konkurent Amazon Web Servica, je potrebno še veliko narediti, da bi lahko prevzel prestol Amazonu. Koncem leta 2016 je AWS (Amazon Web Services) kontroliral 40% „cloud“ trga, medtem ko so trije preostali igralci- Microsoft, Google in IBM skupaj kontrolirali 23% trga „cloud“ trga.

Koledar objav in vodič za trgovanje lahko brezplačno prevzamete tukaj.

Microsoft-ovi poslovni rezultati za predhodni kvartal

Fortrade Microsoft - 4
Fortrade Microsoft - 4 FOTO: Fortrade Microsoft

Koncem januarja leta 2017, je Microsoft objavil poslovne rezultate za drugi kvartal, kateri so presegli pričakovanja, kar je vplivalo, da cena delnice doseže rekordno visoko vrednost. Poročilo je pokazalo da je „cloud“ poslovanje prineslo 6.86 milijarde dolarjev prihodkov v drugem kvartalu fiskalnega leta. Zraven tega, je podjetje objavilo zaslužek 83 centov po delnici in prihodke 26.07 milijarde dolarjev. Analitičarji so pričakovali 79 centov zaslužka po delnici in poslovne prihodke 25.3 milijarde dolarjev.

Koledar objav in vodič za trgovanje lahko brezplačno prevzamete tukaj.

Fortrade Ltd je avtoriziran in reguliran v Veliki Britaniji s strani FCA (Financial Conduct Authority) pod licenco številka 609970.

Pogodbe o razliki v ceni (CFD) predstavljajo proizvode, ki temeljijo na finančnem vzvodu in imajo visoko raven tveganja za Vaš kapital, ker lahko cene hitro postanejo neugdne za Vas. Svoja sredstva lahko izgubite, vendar ne več kot je bila višina vašega depozita. Ti proizvodi morda ne bodo primerni za vse stranke, zato morate biti prepričani, da ste razumeli tveganja, poiščite pa tudi neodvisen nasvet. To gradivo ni ne ponudba, ne povpraševanje in ne transakcija glede kateregakoli finančnega instrumenta. Fortrade ne sprejme nobene odgovornosti za kakršnokoli uporabo teh komentarjev, pa tudi ne za posledice, ki lahko iz tega izvirajo. Ni nikakršnega zagotovila in ne garancije glede točnosti ali popolnosti teh podatkov. Posledično, vsaka oseba, ki ravna po njih, to dela popolnoma na lastno tveganje.

Naročnik oglasa je Fortrade Ltd.

  • krovni2
  • PRALNI STROJ
  • SESALNIK
  • ČISTILEC
  • klima
  • tv
  • ura
  • skiro
  • kosilnica
  • krovni